20 / 04 / 2024

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi son durum

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi son durum

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Edirne'deki Atatürk Kültür Merkezi yükseliyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Tamamlandığında 750 kişilik kapasiteye sahip olacak merkez bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Atatürk Kültür Merkezi iki yılda açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin temelini atarken, “İstanbul Atatürk Kültür Merkezi milletin değerleriyle, inancıyla, insanımızın tarihi ve kültürüyle kavgalı jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır” diye konuştu.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Atatürk Kültür Merkezi 2019'da bitirilecek!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk bakanı olan Mehmet Ersoy, Numan Kurtulmuş'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2019'da tamamlanacağını söyledi.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımı tamamlandı!

İstanbul Taksim'in simge binaları arasında yer alan Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımı tamamlandı.

Atatürk Kültür Merkezi’nin yarısından çoğu yıkıldı!

Atatürk Kültür Merkezi’nin 67 günde yarısından çoğu yıkıldı.  Yıkım çalışmalarının son durumu ise havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.

Türk Kızılayı Zonguldak kan bağış merkezi inşaat ihalesi 22 Mayıs'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Zonguldak'ın Merkez İlçesi'ne bağlı Çınartepe Mahallesi'nde kan bağış merkezi yaptırıyor. İnşaat ihalesi 22 Mayıs'ta yapılacak..

Türk Kızılayı Afyon Emirdağ'da inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Afyon İli, Emirdağ İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi son durum Haberi

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi son durum


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Aslan, Selçuklu Mahalle Muhtarı Halil Ayaz ve bazı birim müdürleri ile birlikte Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemede bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapılan inceleme sonrası açıklamada bulunan Selçuklu Mahalle Muhtarı Halil Ayaz, çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını söyledi.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Battalgazi Belediyesi olarak 100 yıllık belediyelerin imkanları ile hizmet verdiklerini belirtti. Gürkan, “Battalgazi Belediye olarak Battalgazi’nin mazisine layık istikbale hazırlanma noktasında, 100 senelik bir belediye düşünün, 100 senelik belediyenin performansının hem...