19 / 04 / 2024

Bau Tim İnşaat

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cemil Çokyaşar ve Murat Kalkavan ortaklığında kuruldu.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çonoğlu tarafından kuruldu.

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Aydın tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Tim Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kaya tarafından kuruldu. 

Bau Tim İnşaat Haberi

Bau Tim İnşaat

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...