10 / 05 / 2024

Bayburt ipotekli arsa

Bayburt ipotekli arsa

2002-2018 yılları arasında Bayburt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesinde yer alan 30 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 44 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt'taki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 44 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

O ilde 33 bin 500 TL'ye satılık konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt Demirözü'ndeki arsa da bulunuyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Bayburt'ta da konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! 33 bin 500 TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

O ilde 45 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan imarlı arsa fırsatı! O ilde 60 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Sakarya'daki ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Sakarya ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt'te ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Siirt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayburt ipotekli arsa Haberi

Bayburt ipotekli arsa

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 2002-2018 yılları arasında Bayburt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşviklere ve ipotekli tarla sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı. Çelebi, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin soruları:
1- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere Bayburt ilindeki tarım arazileri miktarı nedir?
2- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere Bayburt ilinde imara açılan tarım arazisi miktarı nedir?
3- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek suretiyle aslında orman ve mera olarak kullanılması gerekirken işlemeli tarım yapılan arazi miktarı nedir?
4- 2002-2018 yılları arasında, yıllara, ürünlere ve ilçelere göre Bayburt ilinde tarım üretim kapasitesinin artırılması amacıyla yapılan...