19 / 04 / 2024

Bayburt standı Emıtt Fuarında ilgi odağı oldu

Bayburt standı Emıtt Fuarında ilgi odağı oldu

28-31 Ocak tarihleri arasında açık bulunan EMİTT fuarının ilk üç günün sonunda yıldızı parlayan il Bayburt Standı oldu. Fuarın üçüncü gününde ziyarete açılan stantlarda Bayburt rüzgarı esti.

Merakla bekleniyordu deprem nedeniyle ertelenmişti! EMITT yeni tarihi açıklandı!

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen EMITT yeni tarihleri açıkladı. Peki EMITT’de neler var, bizleri neler bekliyor! İşte detaylar…

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Muhteşem Gatsby'nin evi 17 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Amerikan toplumunun kaymak tabakasının 1929 ekonomik bunalımının arifesinde yaşadığı şatafatlı yaşamı Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) romanında anlatan yazar F. Scott Fitzgerald’ın bu eserinde yansıttığı malikane 16.88 milyon dolara satışa çıkarıldı.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Kızılcahamam Emıtt Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20'nci kez düzenlendi. Fuarda, Kızılcahamam'ın tanıtıldığı standa ilgi yoğun oldu. Bu yıl 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70'e yakın ülke katıldı.

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı'nda yer alan “Ankara” standında, Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli turizm projesi ANKAPARK'ın maketi, tüm ilgiyi üzerine çekiyor...

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Bayburt standı Emıtt Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

28-31 Ocak tarihleri arasında açık bulunan EMİTT fuarının ilk üç günün sonunda yıldızı parlayan il Bayburt Standı oldu. Fuarın üçüncü gününde ziyarete açılan stantlarda Bayburt rüzgarı esti.

Bayburt standı Emıtt Fuarında ilgi odağı oldu Haberi

Bayburt standı Emıtt Fuarında ilgi odağı oldu

Önceki iki güne oranla büyük bir ziyaretçi akınına uğrayan Bayburt standında adeta ziyaretçi izdihamı yaşandı. Gerek stant alanının oldukça geniş olması gerekse standın oluşturulmasında Bayburt’u anlatan materyallerin kullanılmış olması ve ziyaretçilere ikram edilen yiyeçeklerin yöresel yiyeceklerden oluşması nedeniyle standa yoğun ilginin oluşmasına vesile oldu. Gün boyu ziyaretçi akınına uğrayan stantın önümüzdeki yıllarda daha da geniş bir alana kurulması gerektiğinin izlenimini verdi.

Fuarın üçüncü günü olması nedeniyle sakin geçmesi beklenirken standın diğer illerin stantlarına nazaran ziyaretçi akınına uğraması moralleri yükseltti.

Aksam saatlerine kadar süren yoğun ziyaretçi akının fuarın kapanış saatlerine yakın düzenlenen değerli sanatçımız Muhsin Bayburtlu konseri ile devam etti.

Üçüncü günün sonunda düzenlenen Muhsin Bayburtlu konserinde İstanbul Bağcılar Derneği Halk oyunları ekiplerinin sunmuş olduğu Bayburt barlarından oluşan folklor gösterisi izleyicilere güzel anlar...