20 / 04 / 2024

bayburtlu inşaat Sun Of Silivri

bayburtlu inşaat Sun Of Silivri

Bayburtlu İnşaat, Silivri'de hayata geçireceği yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. Projede 388 adet daire ve 15 adet ticari alan yer alacak.

Bayburtlu İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

Konut piyasasında durgunluk olduğu söylense de yeni inşaat projeleri dur durak bilmiyor..

Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyat!

6 katlı 4 blok şeklinde inşa edilen Yakuplu Asel Evleri 154 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor. Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyat!

6 katlı 4 blok şeklinde yükselen Yakuplu Asel Evleri 154 adet daireden meydana geliyor. Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyatları 220 bin TL'den başlıyor .

Three Sun İnşaat sermayesi ne kadar?

Büyüyen Türk inşaat ve gayrimenkul sektöründe yeni şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Adeta cazibe merkezi olan sektör, farklı kollardan yatırımlar almaya da devam ediyor.

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi!

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi 200 adet daireden meydana geliyor. 10 katlı 2 blok halinde inşa edilecek projenin inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde yükselecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim!

18 katlı 3 bloktan oluşan proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Projesi!

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilecek. Konut ve ticari alanlardan meydana gelen proje 3 blok halinde yükselecek.

Bayburtlu İnşaat Zeytinburnu, Avcılar ve Esenyurt'ta proje yapacak!

Bayburtlu İnşaat Avrupa Yakası'nda 3 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firmanının yeni projeleri Zeytinburnu, Esenyurt ve Avcılar'da yer alacak.

Bayburtlu İnşaat Pınar Konutları'nda 3+1 daire 200 bin TL!

Bayburtlu İnşaat'ın Beylikdüzü-Beykent'te inşa ettiği Pınar Konutları'nda daire fiyatları 170 bin TL'den başlıyor...

Bayburtlu İnşaat Pınar Evleri projesinde 3+1 evler 210 bin TL!

Bayburtlu İnşaat’ın inşa ettiği Pınar Evleri projesinde 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 210 bin liradan başlıyor…

TOKİ Karabük Konutları inşaatına yargı engeli

Karabük'te TOKİ'nin yaptırdığı 256 konut inşaatı, Ankara Mimarlar Odası'nın başvurusu üzerine mahkeme kararıyla durduruldu.

bayburtlu inşaat Sun Of Silivri Haberi

bayburtlu inşaat Sun Of Silivri

Bayburtlu İnşaat, Silivri'de hayata geçireceği yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. İstanbul İli, Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mah. 1716 Ada, 1 Parsel üzerinde yükselecek proje 89 milyon 412 bin 500 TL'ye mal olacak.

388 adet daire ve 15 adet ticari alanın yer alacağı Sun Of Silivri projesi 8 blok şeklinde yükselecek. Projedeki bloklar  1 zemin ve 5 normal kattan oluşacak.

Arsa alanı 21 bin 239 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı ise 61 bin 750 metrekare. Projede 2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Proje kapsamında 2 adet açık yüzme havuzu, kapalı otopark alanı ve sosyal alan (fitness, sauna, çocuk oyun parkları, basketbol sahası ve spa merkezi) bulunacak.

Projede, yapılması planlanan 8 adet bloktan; A...