18 / 04 / 2024

baydöner

baydöner

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

Baydöner Diyarbakır'da 2'nci şubesini açtı!

BARIŞ süreci bölgede yatırımlara da yansıyor. Daha önce Diyarbakır'da yatırım yapan firmalar birer birer yeni şubelerinin açılışlarını yapıyor.

Baydöner Ankara'da yeni şube açtı!

Türkiye'nin en Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner, Ankara Cepa AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 92 Restorana Ulaştı.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Baydöner bu yıl şube sayısını 110'a çıkaracak!

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı!

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı. 5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, İstanbul Aqua Florya AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Baydöner 84. Şubesini Elazığ’da açtı!

Hızlı Büyümesi ve Lezzetiyle Sektörde Adından Sıkça Söz Ettirmeye Devam Eden Baydöner İskender, Elazığ AVM’de Açtığı 84. Şubesi İle 26 Aralık’dan İtibaren Lezzet Tutkunları İle Buluşuyor.

Vergi Ödemede Rekor Baydöner’in oldu!

Türkiye’nin en çok döner satan restoran zinciri olan Baydöner, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Baydöner Mısır yolunda!

Kurulduğu günden bu yana 3' ü yurtdışında olmak üzere 73 restorana ulaşan İzmir merkezli Baydöner, 2016'da restoran sayısını Türkiye'de 150, yurtdışında 30' a çıkarmayı hedefliyor...

Baydöner 2016'da 180 restoran sayısına ulaşacak!

Baydöner Yurtdışında da "en yaygını" olmayı hedefliyor, olabilir mi? Bu yıl sonunda muhtemelen olacak. Şu anda 1'i Bakü'de, 2'si Erbil’de 3 restoranı var. Irak'ta 10'a çıkacak.

Baydöner 2016 yılında 180 restorana ulaşacak!

Baydöner markasının sahibi olan şirketin adı Apaz Gıda... 'Apaz; "Yelkenin rüzgarı yandan alarak seyretmesi" anlamına geliyor. Baydöner'de durum biraz böyle. Yılda 20 restoran açabilecek hıza gelmiş...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, 300 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.

Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça bahsettiren Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı. Baydöner Kuşadası şubesinin terasıyla birlikte toplam 76 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Baydöner, Çorlu Trend AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Çorlu'daki 2. şubesini açtığını duyurdu. Baydöner Çorlu Trend AVM şubesinin, 120 kişi kapasitesi ve açık mutfağı bulunuyor.

baydöner Haberi

baydöner

Baydöner’deki Bankkart kampanyası 06 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.
Belirtilen tarihe kadar tüm Bankkart müşterileri, Baydöner’de iskender çeşitlerine yüzde 25 daha az ödeyecek. Peki kampanyaya katılmak için ne yapmanız gerekiyor?

Kampanyaya katılabilmek için ‘BAYDONER’ yazıp 4757’ye SMS göndermeniz gerekiyor.  Bir Bankkart müşterisi toplamda en fazla 4 adet indirim kodu kazanabiliyor. Her bir kod kazanımı için ayrı ayrı SMS gönderilmesi gerektiğini belirtelim. Yüzde 25 oranındaki Baydöner indiriminden faydalanabilmek için gönderilecek SMS’ler ücretsiz.

Kampanya kapsamında eğer Baydöner’de tek porsiyon iskender istenirse 2 Türk Lirası daha fark ile atom, artı 10 Türk Lirası daha fark ödeyerek patlıcanlı, çökertme veya beyti yeme fırsatından yararlanabilirsiniz.
İndirim kodu kazanımları ve kullanımları kampanya dönemi içerisinde 6 Ekim’e kadar aynı ya da farklı günlerde olabiliyor.

Önemli bir...