16 / 04 / 2024

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

İsrail'in Gazze saldırılarında yıkılan 270 ev için yeniden imar projesi!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Ziyara, İsrail'in 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yıkılan 270'ten fazla ev için yeniden imar projesi başlattıklarını söyledi...

İsrail'in Gazze saldırılarında evi yıkılanlara kira yardımı yapılacak!

Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği son saldırılarda evleri tamamen yıkılanlara 6 aylık kira yardımı yapılacak...

Gazze saldırılarında 30 konut yıkıldı!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği son hava saldırıları sonucunda 30 konutun tamamen yıkıldığını binlercesinin zarar gördüğünü kaydetti.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Akçadağ ilçesinin kentsel dönüşümü için, Bakanlar Kuruluna teklif yollanması hakkında Bayındırlık ve İskan Komisyonunun yayınladığı rapor kabul edildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları, 9 Nisan 2016 tarihinde açıklandı. Peki, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016 ne kadar? İşte fiyat listesi..

Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016!

Bir yapının meydana gelebilmesi için mimarlık, inşaat, makine ve elektrik mühendisliği dallarında yapılması gereken hizmetler için ödenecek ücretler şartnameye göre belirleniyor. İşte Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016..

Bayındırlık yapı maliyetleri 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık yapı maliyetleri, 9 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girdi. Bu rakamlar 1/1/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. İşte Bayındırlık yapı maliyetleri 2016..

Bayındırlık yapı sınıfları 2016!

Bayındırlık yapı sınıflarında, bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebiliyor. İşte 2016 yılının Bayındırlık yapı sınıfları ve grupları..

Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016!

Yapı yaklaşık birim maliyeti, Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca her yıl Mimarlık hizmetlerine esas olan sınıflar için ayrı ayrı tespit edilerek ilan ediliyor. İşte Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016..

Bolu Belediyesi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üye seçimini yaptı!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları sona erdi. Hafta boyunca gerçekleşen toplantıların son oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldıktan sonra 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.

1939 yılında Bayındırlık'tan Yenikapı'da yapılacak limana itiraz!

1939 yılında Prost'un hazırladığı plana göre Yenikapı'da yapılması düşünülen İstanbul Limanı'na Bayındırlık Bakanlığı'ndan itiraz gelmiş. Bayındırlık, limanın Yenikapı yerine Yedikule'de, sur dışında yapılmasını uygun görmüş.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu Haberi

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu

Muhittin Abacıoğlu, 1955'te Kahramanmaraş'ta doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Bayındırlık ve İskan Bakanlığına Müfettiş Yardımcısı olarak girdi. Bu bakanlıkta sırasıyla Müfettiş, Başmüfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı ve Personel Dairesi Başkanı olarak görev yaptı. Arsa Ofisi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı, EBÜAŞ Genel Müdür Yardımcılığı, İller Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Teknik Danışma Kurulu Başkanlığı görevlerinde de bulunan Abacıoğlu halen Müşavir olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, TÜHİS ve MARLİT Yönetim Kurulu, YASATAŞ ve KAMU-İŞ Denetim Kurulu, EBK Vakıf Başkanlığı Üyeliklerinde bulundu.

Muhittin Abacıoğlu, TODAİ "Bürokrasi Diplomatlığı", Türkiye Bankalar Birliği", "Bankacılık", "TÜBİTAK "Cobit Uygulama ve Denetimi", Hacettepe Üniversitesi "Proje Değerlendirme" ve Lüksemburg Bankacılık Formasyon Enstitüsü "Proje Finansmanı ve Kredi Analizi konularında sertifika eğitimi aldı.

Uzun yıllar Müfettiş ve...