20 / 04 / 2024

Baymak Bayi Toplantısı yapıldı mı

Baymak Bayi Toplantısı yapıldı mı

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti. 6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Saint-Gobain Rigips Türkiye Dalga Dalga Değişim bayi toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, “Dalga Dalga Değişim” temalı bayi toplantısını 18-19 Mart tarihlerinde Antalya Royal Holiday Palace’ta gerçekleştirdi.

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı gerçekleşti!

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı bu yıl 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Spice Hotel & Spa / Antalya'da gerçekleşti. Yurtiçi ve yurtdışından gelen 160'a yakın değerli iş ortağı ağırlandı.

İnoksan 2016 toplantısı gerçekleşti!

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektörünün yenilikçi yüzü İnoksan, 2016 stratejilerinin anlatıldığı bayi toplantısını 29-31 Ocak tarihleri arasında Antalya Titanic Delux Otel Belek’te gerçekleştirdi.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

Yurtbay Seramik bayi toplantısını Antalya'da yaptı!

Yurtbay Seramik bayi toplantısını Antalya'da yaptı. Seramik sektörünün öncü markalarından Yurtbay Seramik, 11 - 13 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileriyle bir araya geldi.

Onduline Avrasya bayi toplantısı Güney Afrika'daydı!

Onduline Avrasya bayi toplantısı Güney Afrika'daydı. Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 20’nci kuruluş yıldönümünde bayi toplantısını Güney Afrika’da gerçekleştirdi.

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti!

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti. 6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı.

GoldMaster bayi toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi!

GoldMaster 8. Geleneksel Bayi Toplantısı, 21-24 Kasım tarihleri arasında Antalya RixosLares’de gerçekleştirildi. Araba çekilişiniAnkara bayisi ToprakGrubu’nun sahibi Fatih Toprak kazandı ve 2013 model Renault Fluence arabanın sahibi oldu...

Baymak Bayi Toplantısı yapıldı mı Haberi

Baymak Bayi Toplantısı yapıldı mı


   Baymak bayileri bu kez İzmir toplantısında bir araya gelerek Baymak’ın yeni ürünleri ve sektördeki gelişmelerle ilgili bilgilendirildi.6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı. Etkinliğin sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşme amacı daha interaktif ve verimli bir toplantı gerçekleştirme arzusuydu.

  Organizasyonun ana teması akıllı, küçük dev “idee”ydi. Geçtiğimiz aylarda lansmanı gerçekleşen Hollanda teknolojili ultra küçük ve ultra sessiz idee, katılımcıları ürün özellikleri ile adeta büyüledi. Ürüne dair pek çok soru soran bayiler, aldıkları detaylı cevaplarla ürüne ilişkin geniş bilgi sahibi olma imkanı buldular.

Baymak değişiyor, Hollanda Teknolojisi büyülüyor!

   İzmir Bayi toplantısında, Baymak’ta gerçekleşen değişimlere ilişkin detaylı bir sunum yapan Baymak Genel Müdürü Ender Çolak: “ İzmir,...