25 / 04 / 2024

baymak bayileri nerelerde var

baymak bayileri nerelerde var

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014'te düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin araç teslimlerini gerçekleştirdi. Anahtar teslim töreni Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlendi...

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Baymak klima 10 bin TL yerine 8 bin 500 TL! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Klima denilince akla ilk gelen isimlerden olan Baymak klimalarda indirim fırsatı var. Peki, Baymak klima fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Baymak klima fiyatlarında 1.700 TL indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yaz mevsiminin bitmesiyle markalar klimalar da indirimli fiyatlarını duyurmaya başladı. Peki, Baymak klima fiyatları ne kadar? İşte Baymak 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

CarrefourSA'da Baymak klimalara dev indirim! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, klima almak isteyenlere CarrefourSA'dan sevindirecek fırsat CarrefourSA baymak klimalara özel indirim uyguladı. Peki, CarrefourSA karta özel Baymak klimalar ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Media Markt'ta Baymak klima fiyatlarına inanmayacaksınız! Yaz gelmeden alın! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber, sıcak günlerden kurtulmak isteyen kişilerin klima araştırmaları hızlandı. Peki Baymak Elegant Prime 18 A++ Klima fiyatları ne kadar? İşte Baymak Elegant Prime 18 A++ Klima 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

Baymak Lectus, prestijli projelerin tercihi oluyor!

Baymak’ın Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları Türkiye’nin dört bir yanındaki prestijli projelerin tercihi oluyor. Baymak Lectus yoğuşmalı kazan yüzde 30 daha yüksek verim sağlıyor.

baymak bayileri nerelerde var Haberi

baymak bayileri nerelerde var


Baymak A.Ş, bayileri için düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında anahtar teslimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yıl sonu öncesi belirlenen yıllık satış hedeflerine ulaşan yetkili bayiler, Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlenen anahtar teslim töreninde son model otomobillerine kavuştular.


Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal araç teslimleri sırasında: “ Baymak her yıl grafiğini bir üste taşıyarak pazarda liderliğini sürdürmektedir. Bu liderlikte en büyük pay sahipleri de şüphesiz bayilerimizdir. Bu yıl da hedefini gerçekleştiren bayilerimize son model araçlarını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Baymak olarak bu yıl da bayilerimize cazip kampanyalar sunarak onların başarılarına ortak olmayı hedefleyeceğiz, Baymaklı olan her zaman kazanır diyerek değerli bayilerimizi daha fazla sabırsızlandırmıyor ve araçlarının anahtarlarını teslim etmek istiyorum”dedi. 


Baymak araç kampanyası kapsamında, 1 adet Renault Master,...