19 / 04 / 2024

Bayraklı 1923 ne zaman teslim

Bayraklı 1923 ne zaman teslim

İzmir Bayraklı’da hayata geçirilen Bayraklı 1923 projesinde ofisler hemen teslim ediliyor. Proje  Adnan Menderes Havalimanına araçla 20 dakika,  İzmir limanına 10 dakika, Halkapınar Aktarma İstasyonuna 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

TMMOB'dan İzmir'deki emsal artışına itiraz!

TMMOB İzmir İKK, İzmir'de emsal artışı imar planı notunun durdurulması ve iptal edilmesi için Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Bayraklı Belediyesi’ne itiraz dilekçesi veren TMMOB İKK, itirazın ret edilmesi sonrasında hukuki süreci başlattı.

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına itiraz!

TMMOB tarafından, emsal artışı kararına ilişkin Bayraklı Belediyesi’ne itiraz dilekçesi verilerek, söz konusu plan notunun iptal edilmesini ve dilekçede Belediye’ye yöneltilen soruların yanıtlandırılmasını istedi.

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

İzmir Bayraklı’da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda Bayraklı'da  60 dönümlük bir alanı kentsel dönüşüme yönelik pilot bölge olarak ilan etmişti.  Aradan uzun zaman geçmesine rağmen alan için henüz bir çalışma yapılmadı. 

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Bayraklı 1923'te hemen teslim ofisler!

İzmir Bayraklı’da hayata geçirilen Bayraklı 1923 projesinde ofisler hemen teslim ediliyor. Proje  Adnan Menderes Havalimanına araçla 20 dakika,  İzmir limanına 10 dakika, Halkapınar Aktarma İstasyonuna 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ontan Modda Suites projesi Ontan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

Bayraklı 1923 ne zaman teslim Haberi

Bayraklı 1923 ne zaman teslim

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmir‘in kalbi Bayraklı’da yükselen ve akıllı bina sistemleriyle dikkat çeken Bayraklı 1923, asansörleri, ofis tasarımları, engelli giriş çıkışına uygunluğu, ulaşım kolaylığı ve geniş otoparkı ile muayenehane açmak isteyen doktorların ilk adresi olacak. Çınar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çiler Kaytakoğlu, “Çınar İnşaat & Millennium Yapı işbirliği ile inşa edilen Bayraklı 1923, yatırımcıya en çok kazandıran lokasyonda; İzmir Körfezi’nin kara ile kucaklaştığı yerde” dedi. Proje hakkında bilgi veren Kaytakoğlu, şöyle konuştu:


Diğerlerindeki gibi aidat külfeti yok

Projenin, -1 ve -2’inci katlarında, 5 bin metrekare alan da 175 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor.Yol katında 6 adet batarlı ve bahçeli ticari alan yer alıyor. 2’nci kattan, 14’üncü kata kadar her katta 9 adet olmak üzere, toplam 117 adet...