19 / 04 / 2024

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı, İzmir'in yükselen değeri oldu. Bu dönem kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için imar plan revizyonları yapıyoruz. Bu tamamlandığında ilçemizde dönüşüm başlayacak" dedi.

Hasan Karabağ'dan Bayraklı'ya 7 müjde!

Bayraklı'ya milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve yatırımları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Cemevinden müzeye kadar 7 projemiz bu yıl hayata geçecek" dedi .

İzmir Bayraklı'da dönüşüm kendiliğinden olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çay ve Tepekule mahallelerinin bir bölümünü ilgilendiren nazım imar planını mecliste kabul etti. Başkan Karabağ, ''Vatandaş, müteahhitle doğrudan konuşacak. İki mahallede dönüşüm kendiliğinden olacak" dedi.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Bayraklı Belediyesi 2016’da projelerine hız verdi. Manavkuyu Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı kültür ve spor merkezi projesinden sonra Postacılar Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılması için düğmeye basıldı.

İzmir Bayraklı'da yeni yollar açılıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, mevcut yolları düzenleyen belediye ekipleri, ihtiyaç olan noktalarda ise yeni yollar açıyor. Karabağ, “Altyapıları da düşünerek yeni sokaklar açıyoruz. Çeşitli mahallelerimizde yoğun şekilde inşaat hareketliliği var." dedi.

İzmir Bayraklı Göksel Arsoy Parkı açılıyor!

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

Hasan Karabağ: Osmangazi'nin imar planı değişti!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerine “Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Hasan Karabağ vatandaşa imar planını anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde faaliyet gösteren Avcılar Atıcılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi

Bayraklı'da parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " İmar planlarını küçük küçük parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek noktaya getiriyoruz " şeklinde ifadelerde bulundu.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, altı bölgede plan revizyonu hazırlığında olduklarını belirterek, “ Kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak ” şeklinde konuştu.

Müteahhitlerden Bayraklı'ya tam destek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Karabağ, Bayraklı’nın altı bölgesinde imar plan revizyonu çalışması yaptıklarını belirtti.

Bayraklı'da amaç gecekondu dönüşümü değil!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve yönetim kurulu üyeleri Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı ziyaret etti. MÜFED Başkanı Necip Nasır, "Şehir merkezinde dönüşüme ihtiyaç var" diye konuştu.

Bayraklı'da bazı mahallelerin imar planları değişecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Emek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karabağ, imar planı revizyonu, semt merkezi ve pazar yeri konusunda vatandaşlara yeni bilgiler verdi.

Bayraklı'da küçük Şirince kurulacak!

Bayraklı'nın zemin yapısı, kentsel dönüşüm ve imara yönelik çalışmalara dair değerlendirmede bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, imara açılan Doğançay Mahallesi'nde yeni bir 'Şirince modeli' oluşturacaklarını söyledi.

Bayraklı'da plan revizyonu atağı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu kaydetti. Karabağ, " İlçedeki imar planlarında revizyona gideceğiz " dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Haberi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geride bıraktığı 7 yıllık görev süresini değerlendirdi. Bayraklı'ya milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve bu yatırımları sürdürdüklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Sosyal demokrat belediyecilik örneklerini ilçemizde sergiliyoruz. Fiziki anlamda ilçemizde önemli değişiklikler oldu. Vatandaşın hayatına kolaylaştıran, onlara dokunan yüzlerce projeyi 7 yılda hayata geçirdik. Bayraklı, İzmir'in yükselen değeri oldu. Bu dönem kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için imar plan revizyonları yapıyoruz. Bu tamamlandığında ilçemizde dönüşüm başlayacak" dedi.

Bayraklı'da 2009 yerel seçimlerde kazandığı başarıyı, 2014'te daha da yukarıya taşıyan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, başkanlık koltuğunda 7. yılı doldurdu. Göreve geldiğinde oturacak koltuk bulmakta zorluk çektiğini hatırlatan Başkan Karabağ, "Bölünmenin her türlü sıkıntısını yaşadık. Başkan seçildik, tebrik için gelenleri ağırlayacak yerimiz yoktu. Her şeyi baştan oluşturduk....