20 / 04 / 2024

bayraklı Emrah Apartmanı

bayraklı Emrah Apartmanı

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'nın müteahhiti 'Yıkılacak' demiş!

İzmir depreminde yıkılan ilk bina Bayraklı'da Hayrettin Uzun'un inşa ettiği Emrah Apartmanı'ydi. Hayettin Uzun'un inşa ettiği bina iki torunu ve gelinine mezar oldu.

Bayraklı'da temeller bilimsel atılacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Yeni Kent Merkezi 'nde, zemin ile binaların statik hesaplarının örtüştüğü bir sistem olacak. Bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyoruz" dedi...

Bayraklı'daki yangının geç söndürülmesi İzmirliler'in tepkisini çekti!

İzmir 'in Yeni Kent Merkezi Bayraklı 'da önceki akşam dev konut ve alışveriş merkezi inşaatında çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi itfayesinin yetersiz müdahalesi kaygı uyandırdı.

Bayraklı Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bayraklı Belediyesi; Yamanlar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 21 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 ile 14.15 arasında satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 4.8 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

Bayraklı tören alanı kazandı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Diğer kalan bölüm için tespit davası açıldı. Burası Bayraklı'nın tören alanı olacak. Ayrıca ilçemize büyük bir yeşil alan kazandırmış olacağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi'nde temeller sağlam atılacak!

Bayraklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bundan sonra söz konusu raporun sonuçlarını ve yeni kent merkezine ait imar esas jeolojik etüdlerini de yüksek yapı inşa edecek proje gruplarına verecek...

Bayraklı'daki yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaptığı açıklamada, ilçe sokaklarını yeni, modern ve çağdaş görünüme dönüştürmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle ilçenin dört bir yanında çalıştıklarını söyledi.

Bayraklı Belediyesi Viyadük projesi için kolları sıvadı!

Bayraklı Belediyesi, Yamanlar ve Doğançay Mahalleleri’ni Onur Mahallesi’ne bağlayacak viyadük projesinin yapımı için kolları sıvadı. Projenin zemin etüdü için kısa süre önce başlayan sondaj çalışmaları tamamlandı.

Bayraklı'daki gökdelen planları sil baştan!

Bayraklı yeni kent merkezi yakınlarında yer alan Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası yerine inşa edilmek istenen 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer itiraz sürecinden zaferle ayrıldı...

Bayraklı'daki okullar yenilendi!

Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi.

Bayraklı'da inşaatlar sağlam zeminde yükselecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Yeni Kent Merkezi 'nde, zemin ile binaların statik hesaplarının örtüştüğü bir sistem olacak. Bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyoruz" dedi

Bayraklı'ya yapılması planlanan 38 katlı gökdelen planları iptal edildi!

Bayraklı'daki 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer'i hem ilçe belediyesi hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi haklı bularak planları iptal etti.

bayraklı Emrah Apartmanı Haberi

bayraklı Emrah Apartmanı

İzmir 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un, aynı apartmanda yaşayan ve depremde eşinin ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.6 şiddetindeki İzmir depreminde en çok hasarın görüldüğü Bayraklı'daki Mansuroğlu Mahallesi’nde depremde yıkılan 7 katlı Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un, 1992'deki Erzincan depreminde torunu Emrah Uzun’u kaybetmesinin ardından İzmir'in Bayraklı ilçesine geldiği öğrenildi. 

Hayati Uzun, burada 2 bloklu 7 katlı ve 28 daireye sahip bir bina yaptı ve depremde kaybettiği torunu Emrah’ın ismini apartmana koydu. Hayati Uzun, süreç içinde başka bir yere taşındı, fakat...