20 / 04 / 2024

bayraklı kentsel dönüşüm son durum

bayraklı kentsel dönüşüm son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çay ve Tepekule mahallelerinin bir bölümünü ilgilendiren nazım imar planını mecliste kabul etti. Başkan Karabağ, ''Vatandaş, müteahhitle doğrudan konuşacak. İki mahallede dönüşüm kendiliğinden olacak" dedi.

Hasan Karabağ, Bayraklı'daki dönüşümü anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri anlattı. Hasan Karabağ, "İki bölgemiz de Meclis'ten geçti. Eğer hızlı hareket edersek Avrupa kenti oluruz" diye konuştu.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için dev adım!

Bayraklı Belediye Meclisi, kentsel dönüşümün sağlanması adına önemli bir kararın altına imza attı. Hasan Karabağ, "Büyükşehir'le yapılan görüşmeler olumlu geçti. Oradan da inşallah geçecek. Ondan sonra da Bayraklı'nın önünü açmış olacağız" dedi.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışmasının ilk adımı atıldı.

İzmir Bayraklı'da yıkım tahliyesi!

Bayraklı Gümüşpala 1660 sokak üzerindeki 2 binada bulunan 15 daire, eski bir binayı yıkan müteahhitin başlattığı kazı çalışmaları sırasında kot farkı nedeniyle zemin kayması riski bulunduğu gerekçesiyle boşaltılmak istendi...

Bayraklı'da kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, altı bölgede plan revizyonu hazırlığında olduklarını belirterek, “ Kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak ” şeklinde konuştu.

Bayraklı'da ruhsatlı yıkım dönemi başladı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kanun kapsamında belediyeler tarafından verilecek ücretsiz yıkım ruhsatı ile yıkımda tüm tedbirler alınmış, can güvenliği sağlanmış ve tüm risk unsurları ortadan kaldırılmış olacak" dedi.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Kentsel dönüşüm, muhtarın evinin yıkımıyla başlatıldı. Bayraklı 'da 10 yıldır Adalet Mahallesi Muhtarlığı yapan Nebahat Duran evini kentsel dönüşüm kapsamında yıktırarak çevre sakinlerine öncülük yaptı.

İzmir Bayraklı kentsel dönüşüm projesi 2013!

İzmir’in en eski yerleşim alanı Bayraklı dönüşüm çalışmaları ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor. 60 hektarlık alan üzerinde yürütülen İzmir Bayraklı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 5 bin 196 konut yıkılarak yerine 8 bin yeni konut yapılacak...

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Önceki gün Bayraklı'daki deprem konutlarının temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

İzmir Bayraklı’da dönüşüm başlıyor!

Milliyet gazetesi yazarı Onur Çakır bugünkü yazısında İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm kaleme aldı. İşte Çakır'ın o yazısı...

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Kentsel dönüşüm Bayraklı'nın yaşam alanını değiştirecek!

CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, Bayraklı'nın en büyük probleminin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

bayraklı kentsel dönüşüm son durum Haberi

bayraklı kentsel dönüşüm son durum

Bayraklı Belediyesi, vatandaşların müteahhitlerle kolayca anlaşabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı. "İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Çay ve Tepekule mahallelerinin bir bölümünü ilgilendiren 1/5.000 ölçekli ilave nâzım imar planını mecliste kabul etti. Bayraklı Belediyesi'nce nâzım imar planı doğrultusunda hazırlanan 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı ise önümüzdeki aylarda meclise sunulacak, daha sonra onay için Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na iletilecek ve süreç resmen başlayacak.


 Büyükşehir, prensipte kabul etti 


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu iki mahallemizin bazı noktalarında yüksekliği maksimum 10 kata kadar çıkardık. Bayraklı'da dönüşüm kendiliğinden olacak" dedi. Gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı bölgelerden Bayraklı'da, kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için sona gelindi. Bayraklı Belediye Meclisi, geçtiğimiz Temmuz ayında Tepekule ve Çay mahallelerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar planlarını meclisinde kabul edip İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. İzmir Büyükşehir...