28 / 03 / 2024

bayraklı mistral izmir projesi

bayraklı mistral izmir projesi

Yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bu günün ve geleceğin en iyi yapılan olarak seçilen projelere verilen European Property Av/ards "Mixed-use Architecture Turkey" ödülünü aldı.

Er Yatırım 300 milyon dolarlık yatırımla on yılda 20 otel açacak!

Uzun yıllardır kömür ve denizcilik alanlarında faaliyet gösteren Er Şirketler Grubu, kurduğu Er Yatırım ve Turizm ile markalı otel yatırımcısı olarak sektör oyuncuları arasında yerini aldı. Er Yatırım ve Turizm, İzmir’de ilk otelinin yatırımına başladı...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki ofisi 3.8 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 33.katta yer alan brüt 240 metrekare yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki gayrimenkulü 3 Mart 2021 tarihinde, KDV hariç 3 milyon 850 bin TL tutarla peşin olarak satıldı ve devir işlemleri tamamlandı. 

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesinde toplam kira tutarı 1 milyon 13 TL'ye ulaştı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı.

Mistral İzmir Çarşı'da Nisan ayı kiraları alınmayacak!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Mistral İzmir binasının Çarşı kısmında yer alan mağazaların gelir yaratma imkanı bulunmadığı gözetilerek Nisan ayı kiralarının alınmamasına karar verildi.

Mistral İzmir Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mistral İzmir Towers projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Mistral İzmir Çarşı ipotek açıklaması!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mistral İzmir Çarşı projesi üzerinde tesis edilmiş olan ipoteğin fekki ve yeni ipotek tesisi hakkında açıklama yaptı.

Mistral İzmir Çarşı'nın yapı kullanma izin belgesi alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir Çarşı yapı kullanma izin belgesini temin etti.

Mistral İzmir binası 2017 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Konak Mersinli Mahallesi'ndeki 8554 ada 6 parsel ile 8623 ada 21 parselde yer alan arsaların değerleme raporunu yayınladı. 

Mistral İzmir Çarşı için yapı izin belgesi başvurusu yapıldı!

Mistral GYO projesi olan Mistral İzmir projesinin Çarşı bölümü için Konak Belediyesi'ne Yapı Kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı.

bayraklı mistral izmir projesi Haberi

bayraklı mistral izmir projesi


Yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bu günün ve geleceğin en iyi yapılan olarak seçilen projelere verilen European Property Av/ards "Mixed-use Architecture Turkey" ödülünü aldı. 

Türkiye'den bir çok mimari projenin katıldığı ve ağırlıklı olarak İstanbul'da bulunan projelerin değerlendirildiği yarışmada Mistral İzmir projesi ile İzmir'e ödül kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, "Böylesine prestijli bir ödülü almak motivasyonumuzu çok yükseltti" dedi. 


Mistral İzmir 2016'da tamamlanacak. 

Ödül, Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelere veriliyor. Bu bölgede en fazla puan alan projelere otomaük olarak "International Property Awards"a (Uluslarası Gayrimenkul Ödülleri) katılma şansı tanınıyor. 


Hürriyet...