25 / 04 / 2024

bayraklı projeleri

bayraklı projeleri

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

İşte İzmir'in öne çıkan üç ilçesinin artıları ve eksileri!

İzmir Ticaret Odası'nın raporunda, Bayraklı'da 10 yıl içerisinde yapılacak projelerle 16 milyar dolarlık yatırımın gerçekleşeceği öngörülüyor. Dev firmalar, yüz milyonlarca dolarlık projelerini yeni kent merkezi olarak belirlenen ilçede hayata geçiriyor.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm elzem bir ihtiyaç halinde!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan, ''Dünyada ses getirecek projelerimiz ile ilçemizi turizme kazandıracağız, karizmasını artırıp, yatırımcı çekeceğiz, ayrıca istihdam da sağlayacağız” diye konuştu

Bayraklı halkı belediye binasının tamamlanmasını istiyor!

Bayraklı halkı, en çok belediye hizmet binalarının dağınıklığından dert yanıyor. Sevgi Yolu esnafı katlı otoparkın acil ihtiyaç olduğunu dile getirirken, Başkan Hasan Karabağ'ın "Kadının Emek Dünyası" projesi ilçede yaşayan kadınlardan takdir görüyor

Bayraklı'da küçük Şirince kurulacak!

Bayraklı'nın zemin yapısı, kentsel dönüşüm ve imara yönelik çalışmalara dair değerlendirmede bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, imara açılan Doğançay Mahallesi'nde yeni bir 'Şirince modeli' oluşturacaklarını söyledi.

İzmir Yeni Kent Merkezi projeleri!

İzmir'in yeni kent merkezi haline gelen Bayraklı yatırımcıların da gözde ilçesi olmaya devam ediyor. Gökdelenler bölgesi olarak anılan Bayraklı'da Avrupa'nın en yüksek binası olacak olan Highlife Tower'da yer alıyor.

Bayraklı'da zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olacak!

Bayraklı Belediyesi'nden esnafa müjdeli haber geldi. Belediye meclisi kararıyla birlikte bundan böyle zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olarak kullanabilecek. Bu durum ilk olarak Bayraklı Sevgi Yolu'nda uygulanacak.

Bayraklı'da 1. katlar ticarethane olabilecek!

Bayraklı'da 1. katlar ticarethane olabilecek. Bayraklı Belediyesi'nden esnafa müjdeli haber geldi. Belediye meclisi kararıyla birlikte bundan böyle zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olarak kullanabilecek.

Bayraklı’da 5 yılda 30 yeni park açıldı!

Bayraklı Belediyesi, 5 yılda 30 yeni parkı hizmete açarken, mevcut 116 parkı da elden geçirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırdıklarını belirtti

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor!

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor. İZMİR'İN Bayraklı Belediyesi İlçe sınırları içinde yapımı gerçekleştirilecek inşaatlar için istenen yapı ruhsatını bundan böyle yıkım yapılacak binalar için de talep edecek.

Bayraklı'da ruhsatlı yıkım dönemi başladı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kanun kapsamında belediyeler tarafından verilecek ücretsiz yıkım ruhsatı ile yıkımda tüm tedbirler alınmış, can güvenliği sağlanmış ve tüm risk unsurları ortadan kaldırılmış olacak" dedi.

Bayraklı'da imar değişikliğinde ne gerekiyorsa yapılacak!

Bayraklı'da imar değişikliğinde ne gerekiyorsa yapılacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BAYGEM'de kurs gören öğrenciler ve onların velileri ile buluştu, gerçekleştireceği projelerini anlattı, gelen soru ve önerileri dinledi.

Bayraklı Belediyesi'nden vatandaşlara emlak vergisi teşekkürü!

Bayraklı Belediyesi emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam ve vatandaşların belediyeye yaptığı tüm vergi-harç gibi ödemeleri gerçekleştirenlerin cep telefonlarına mesaj göndererek hem teşekkür ediyor hem de hatırlatmada bulunuluyor.

Bayraklı'dan dönüşüm için plan revizyonu atağı!

Bayraklı'dan dönüşüm için plan revizyonu atağı geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel dönüşümyapmanın zor olduğunu belirterek, ilçedeki imar planlarında revizyona gidileceğini açıkladı.

Bayraklı'da plan revizyonu atağı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel donuşum yapmanın zor olduğunu kaydetti Hasam Karabağ, "İlçedeki imar planlarında revizyona gideceğiz" dedi.

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

İzmir'in Bayraklı bölgesinde tamamlanmakta olan gayrimenkul projeleri kentte farklı bir görüntü yaratırken, bunlardan biri olan, mimarisi ve çarşısıyla dikkat çeken Mistral İzmir'in Ekim ayı içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Hasan Karabağ, Bayraklı'daki dönüşümü anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri anlattı. Hasan Karabağ, "İki bölgemiz de Meclis'ten geçti. Eğer hızlı hareket edersek Avrupa kenti oluruz" diye konuştu.

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projelerine hazırlanıyor!

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor..

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

İzmir Bayraklı, yeni imar planları ve kentsel dönüşüm ile hızlı bir gelişim gösteriyor. Karma kullanımlı projelerin hız kazandığı bölgeye, İstanbullu firmalar da yöneliyor. Kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı...

Bayraklı, yeni projelerin gözde ilçesi oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre İzmir'in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor...

İzmir'in Bayraklı ilçesi yeni projelerin gözdesi oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre İzmir'in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor...

Filiz Akkaya: İzmir Bayraklı, yeni imar planları ile yatırımın gözdesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği geniş kapsamlı araştırmaya göre İzmir’in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor.

Ünal Ersözlü: Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak!

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

Egesel Bayraklı dükkan fiyatları!

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Egesel Bayraklı dükkan fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz...

İzmir Egesel Bayraklı teslim tarihi!

İzmir Egesel Bayraklı teslim tarihi henüz açıklanmadı. 84 adet daireden meydana gelen Egesel Bayraklı Residence projesinde 60 home ofis bulunuyor...

bayraklı projeleri Haberi

bayraklı projeleri

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ 'Başkanla Başbaşa' programında Yenigün ekibini konuk etti. Belediyecilik anlamında ne yapılması gerekiyorsa Bayraklı'da yapıldığını ifade eden Karabağ, “2 dönem rüzgar gibi geçti. Aynaya baktığım zaman bu iki dönemin nasıl geçtiğini çok daha iyi anlıyorum. Yeni bir işe başlamak gerçekten kolay değil. Bayraklı yoktan var edilen bir ilçe oldu. Muhalefet partisinin belediyesiyiz. Kendi yağıyla kavrulan bir belediye olarak iyi durumdayız diye düşünüyorum. Anketler de bunu gösteriyor. Zaten memnuniyet insanların gözlerinden okunuyor. Bir belediyede yapılması gereken ne varsa Bayraklı'da yapılıyor. Bayraklı, bu yıl büyük ölçüde kuruluşunu tamamlamış olacak. Bayraklı artık bir marka oldu” dedi.


İki dönemdir Belediye Başkanı'sınız. Geçen iki dönemi özetler misiniz?

2 dönem rüzgar gibi geçti. Aynaya baktığım zaman bu iki dönemin nasıl geçtiğini çok daha...