19 / 04 / 2024

Bayraklı Tepekule cemevi

Bayraklı Tepekule cemevi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İzmir Bayraklı'da 10 kata kadar izin verildi!

Bayraklı Belediye Başkanlığı tarafıdan imar planları yenilendi. Tepekule ve Çay Mahallesi’nde hazırlanan imar planına göre yapılara maksimum 7 ile 10 kata kadar izin verildi..

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçireceğe kültür merkezi ve cemevi projesinin temelini attı.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

İzmir Bayraklı Cemevi'nin temeli 2017'de atılacak!

Bayraklı Belediyesi Yamanlar Mahallesi'ndeki kaçak düğün salonunu yıkım işlemini tamamladı. Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki cemevi projesinin temelinin yeni yılda atılacağını müjdeledi.

Bayraklı'daki kaçak düğün salonu yıkıldı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir süreden bu yana Belediye ile Yamanlar Cemevi yönetimi arasında gerginliğe neden olan düğün salonu yıkıldı.

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

Erdal Kırtaş: İzmir-İstanbul otoyolu ile Bayraklı kalkınır!

RE/MAX Tepekule Genel Müdürü Kırtaş, İstanbul'daki yatırımcıyı Bayraklı'ya çekmek gerektiğini söyleyerek, "İzmir-İstanbul otoyolu ile bölge kalkınır" ifadesini kullandı. Kırtaş bölgenin emlak potansiyeliyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayraklı Çay ve Tepekule'nin imar revizyon planları kabul edildi!

Bayraklı Belediye Meclisi kentsel dönüşümün sağlanması adına önemli bir kararın altına imza attı. Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu kabul edildi.

Bayraklı'da parklar yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çay Mahallesi, Tepekule, Osmangazi, Adalet ve Manavkuyu Mahallelerinde bulunan mevcut parkları revize ederek, modern görünümlü alanları vatandaşlara kazandırdı.

Bayraklı imar revizyonu için ilk adım!

Bayraklı Belediye meclisinde, Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu oy birliği ile kabul edildi. Karar onaylanması üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

Bayraklı Tepekule cemevi Haberi

Bayraklı Tepekule cemevi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  muharrem orucunun hayırlara vesile olmasını diledi. İkinci Cemevi inşaatının Nafiz Gürman Mahallesi’nde devam ettiğini hatırlatan Karabağ, “İnşaatın çoğu bitti azı kaldı. Projede; yemekhane, toplantı salonları, en üst katında da cem salonu...