23 / 04 / 2024

bayraklı yeni kent merkezi

bayraklı yeni kent merkezi

RE/MAX Tepekule Genel Müdürü Kırtaş, İstanbul'daki yatırımcıyı Bayraklı'ya çekmek gerektiğini söyleyerek, "İzmir-İstanbul otoyolu ile bölge kalkınır" ifadesini kullandı. Kırtaş bölgenin emlak potansiyeliyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayraklı Yeni Kent merkezi uçacak!

Bayraklı'daki 'Yeni Kent Merkezi'nde faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul'un Müdürü Mustafa Oğur, son dört yılda bölgedeki gayrimenkul değerinin yüzde 45-50 oranında arttığını, daha da yükseleceğini söyledi.

Bayraklı gökdelen projesinde son durum ne?

Bayraklı'da "Yeni Kent Merkezi" olarak adlandırılan bölgede eski cıvata fabrikası olarak da bilinen 10 dönümlük arazide yapılacak milyon dolarlık projenin planları yargıya gidiyor.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

İdlib’de 50 bin konutluk yeni kent kuruldu!

Türkiye’nin Suriye’nin İdlib vilayetinde rejimden kaçan Suriyeliler için inşa ettiği 50 bin konutluk projenin yakında tamamlanması bekleniyor. Hürriyet, 2021’de oturuma açılacak briket kenti ziyaret etti. Suriyelilere ülkelerinde yaşama fırsatı verecek proje çerçevesinde okul, hastane ve çarşı inşa

İzmir'de konut satışları hızlandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, Ggyrimenkul sektöründeki durgunluğun İzmir şehri genelinde yerini hareketliliğe bırakarak bölgesel artışların başladığını, İzmir’de hem sahil şeridinde hem de yeni kent merkezinde gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirtti...

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Sakarya'ya 6 yeni kent müzesi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da 6 müzenin yapılacağının müjdesini verdi. Yüce, "İnşallah şehrimiz ‘Müzeler Şehri’ haline gelecektir” dedi.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Folkart Incıty'de teslimler çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin 2019 yılı içerisinde teslimi planlanıyor.

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Incity’de anahtar teslimleri çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaşama dair tüm ihtiyaçları bir noktada buluşturmayı hedefleyen Folkart Incity projesi 2019 yılın içerisinde teslim edilecek.  

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

bayraklı yeni kent merkezi Haberi

bayraklı yeni kent merkezi

Bayraklı'nın Yeni Kent Merkezi ilan edilmesinin ardından bölgeye olan ilginin arttığını belirten REMAX Tepekule Genel Müdürü Erdal Kırtaş bölgenin emlak potansiyeliyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

İzmir-İstanbul otoyolunun açılmasının önemli bir avantaj sağlayacağını ama bunun tek başına yeterli olmayacağını kaydeden Kırtaş, "Yatırımcılara sorunsuz, imar problemleri çözülmüş ve mevzuatlarla sorun yaratılmayacak bir ortam sağlanmalı. Aksi taktirde değil yeni yatırımları getirmeyi, elimizdeki yatırımcıları bile kaçırabiliriz. Büyük firmalar bile adım atmaya korkar oldu" diye konuştu. Yapılacak düzenlemeler ile Bayraklı'nm Ege ve Akdeniz'in önemli bir ticaret merkezi olacağını söyleyen Kırtaş, "Eğer bunu başarırsak Bayraklı'yı kimse tutamaz" dedi. 


KAZANDIRAN İLÇE

Bayraklıdaki gökdelenler ile ultra lüks binaların eski evlerin de değerini artırdığını açıklayan Kırtaş, Bayraklı'nm İzmir'de yatırımcısına en fazla gelir kazandıran ilçesi olduğunu söyledi. Bu nedenle kiraların da en yüksek...