19 / 04 / 2024

bayraklı yol açma çalışmaları

bayraklı yol açma çalışmaları

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, mevcut yolları düzenleyen belediye ekipleri, ihtiyaç olan noktalarda ise yeni yollar açıyor. Karabağ, “Altyapıları da düşünerek yeni sokaklar açıyoruz. Çeşitli mahallelerimizde yoğun şekilde inşaat hareketliliği var." dedi.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Batman Mereto Dağı'na 8 kilometrelik yol açılıyor!

Batman'ın Sason ilçesinde bölgenin en yüksek rakımlı dağı olan Mereto Dağı'na İl Özel İdaresi tarafından 8 kilometrelik yol açma çalışması başlatıldı.

Diyarbakır Bağlar’da 18 kilometre yeni yol açılıyor!

Kentin gelişim bölgelerinde yol açma çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki 11 caddede 18 kilometre yeni yol açma, 16 kilometre bisiklet yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Şehitkamil'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, Yeni Adliye Yolu ile Araban Yolu arasında yaptığı yol açma çalışması sonucunda şehrin doğusuyla batısını birbirine bağlıyor.

Gaziantep'te yeni imarlı yolları açıldı!

Gaziantep'in ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve kent trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı'nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi'ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Adapazarı'nda 150 yeni yol açılacak!

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl gelen taleplerle birlikte yaklaşık 150 sokakta yol açma çalışması yapacak.

Murat İzci: AVM açma hızı azaldı!

KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık AŞ. Genel Müdürü Murat İzci, artık AVM'lerde verimliliğin ön plana çıktığını belirterek, "AVM açma hızı da azaldı. Birçok AVM satış listesinde." dedi.

Faturalarda açma kapama bedeli iadesine red!

Kamu Denetçiliği Kurumu, ödenmemiş faturalar nedeniyle suyu kesilen başvurucunun, kendisinden tahsil edilen "açma kapama" bedelinin iadesi talebini reddetti.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

bayraklı yol açma çalışmaları Haberi

bayraklı yol açma çalışmaları

Nüfusun hızla gelişmesiyle birlikte Bayraklı ilçesinde yeni yol ihtiyacı ortaya çıkarken, Bayraklı Belediyesi bu sorunu çözmek için bir çalışma başlattı. Talepleri değerlendiren ekipler, Onur Mahallesi Körfezevleri 7379 sokak ile 7368/5 sokağı birbirine bağlamak için harekete geçti. İlk olarak harita teknikeri tarafından yol profili zemine çizildi. Bölgenin engebeli yapısı nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü’nün ekskavatör ve kepçeleri iş başı yaptı. Kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen çalışmaların bittiğinde ise 7379 sokak ile 7368/5 sokağın birbirine bağlanacağı öğrenildi.


Bayraklı’nın hızla gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Altyapıları da düşünerek yeni sokaklar açıyoruz. Çeşitli mahallelerimizde yoğun şekilde inşaat hareketliliği var. İhtiyaç duyulan bu gibi bölgelere yatırımlarımız sürecek. Çalışmalarımızı Fen İşleri Müdürlüğümüze yeni aldığımız araçlarla sürdürüyoruz. İnşaatlar yükselirken alt yapıyı da...