20 / 04 / 2024

bayraktar a.ş

bayraktar a.ş

Türkiye'de yaptığı alışveriş merkezleri, konut ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Bayraktar A.Ş. yeni bir projeye imza attı. 2007 yılında tamamlanan ve Türkiye'nin önde gelen firmalarına şimdiden ev sahipliği yapan Center yeni sahiplerinin de ka

Bakan Bayraktar açıkladı! Altın üretiminde yıllık hedef 100 ton!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretiminin senelik 100 tona ulaşmasının hedeflendiğini açıkladı.

Bakan Bayraktar açıkladı! Doğalgaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Bayraktar'ın açıklaması ve haberin detayları...

Bakan Bayraktar'dan açıkladı! Yaz saati uygulaması sürecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaz saati uygulamasının sene boyunca devam etmesinin daha faydalı olacağını kaydederek, kış saatine geçilmeyeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Çiftçiler dikkat! TZOB Başkanı Bayraktar'dan buğday üretimine ilişkin çok konuşulacak açıklamalar!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, buğday üretimine ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, buğdayda yaklaşık 20,5 milyon ton üretim beklediklerini ifade etti.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

İşte üretici ile market arasında en fazla fiyat farkı olan ürünler! TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı!

Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubatta üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının yüzde 251,6 ile elmada görüldüğünü söyledi. Bayraktar, markette 41 ürünün 31’inde fiyat artışı, 10’unda ise azalış olduğunu belirtti.

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

Rize İkizdere'de çığ sonucunda Adil Bayraktar’a ait ev yıkıldı!

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Eskice bölgesinde meydana gelen çığ olayı sonucunda Adil Bayraktar’a ait ev çığ altında kalması sonucunda yıkıldı.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Erdoğan Bayraktar, Vatan Teknoloji Koleji'ni açıyor!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

bayraktar a.ş Haberi

bayraktar a.ş

2007 yılında tamamlanan modern bina Türkiye'nin önde gelen prestijli firmalarına ev sahipliği yapıyor. Yeni firmaları  bekleyen Bayraktar Center Ankara Balgat'ta 10 bin 624 metrekare alana inşa edildi. 7 bloktan oluşan binada 14'ü dubleks olmak üzere 88 ofis ve 40 adet bağımsız mağaza var. 10 bin metrekarelik kapalı otoparka sahip olan kompleks, bulunduğu güzergah ile sorunsuz ulaşımı garanti ediyor.

Bayraktar Center'ın başka bir özelliği de ileri güvenlik sistemi ile donatılmış olması. 24 saat profesyonel güvenlik ile korunan iş merkezi kartlı giriş, yangın ihbar, alarm ve kamera sistemleri ile center...