25 / 04 / 2024

bayraktar yapı projeleri

bayraktar yapı projeleri

Via Port Houses and Suites, Eylül’de teslim ediliyor. Projede teslim tarihi yaklaşırken son kalan 17 ‘1+1’ daireler 232 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Fatih Bayraktar Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Bayraktar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bayraktar tarafından kuruldu.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Fatih’te yapıldı. 

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

bayraktar yapı projeleri Haberi

bayraktar yapı projeleri

İstanbul Kurtköy bölgesinin çehresini değiştiren projelerden Via Port Houses & Suites, anahtar teslim tarihi yaklaşırken projeden ev almak isteyenleri cazip fiyatlar bekliyor. LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı olarak inşa edilen Viaport Houses & Suites’de farklı özelliklere sahip ve projenin en çok tercih edilen 1+1 dairelerin satış fiyatları 232 bin TL’den başlıyor.


VIADMC  Kurtköy Gayrimenkul Satış & Pazarlama Direktörü Ahmet Gülşen “Projenin kaba inşaatı bitti, sosyal alanların tasarımına başladık, eylülde Via Port Houses & Suites’da hayat başlıyor. Şu anda elimizde 64 daire var. Bunun 17’sini 1+1’ler, 38 adetini 2+1’ler, 9 tanesini 3+1 daireler, geri kalanlarını da Houses tipi daireler oluşturuyor. Proje satışa çıktığı zamandan bu yana yüzde… prim yaptı. Şu anda ev sahibi olmak isteyenlere de cazip...