25 / 04 / 2024

Bayraktepe Kayak Merkezinde kalınacak yerler

Bayraktepe Kayak Merkezinde kalınacak yerler

Doğu'daki kayak merkezlerinde kar kalınlıkları Palandöken'de 102, Bayraktepe Kayak Merkezi'nde 160 santimetre olarak ölçüldü

Karabük Keltepe Kayak Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun Keltepe Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu.

Konya Aladağ Kayak Merkezi'nin ilk etabı Aralık'ta açılacak!

Konya'da yapımı süren Derbent ilçesine 4 kilometre uzaklıkta kurulacak kayak merkezinde çalışmalar sürüyor. Derbent Aladağ Kayak Merkezinin ilk etap kayak pistinin aralık ayında açılacağı bildirildi.

Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet veriyor!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Avcı: " Kayak merkezinde bulunan oteller hafta içi yüzde 85, hafta sonu yüzde 100 dolulukla hizmet vermektedir " şeklinde konuştu.

Erciyes'teki yeni oteller hizmete giriyor!

Erciyes Dağı'ndaki kayak merkezinde tesisleşmeyi büyük oranda tamamladıklarını ve Erciyes'in karını kâra çevirdiklerini belirten Özhaseki, kayak merkezine olan ilginin her geçen gün artmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Hazarbaba Kayak Merkezinde sezon başladı!

Elazığ'ın Sivrice ilçesindeki Hazarbaba Kayak Merkezi'nde kayakseverlerin ilgisi dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Elazığ ve çevre illerden merkeze gelen vatandaşlar, karın keyfini çıkardı.

Kartepe'deki kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu!

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.

Sarıkamış Toprak Hotel kayak sezonuna hazır!

SARIKAMIŞ'TA Alp'lerden sonra dünyanın en kaliteli kristal karına ev sahipliği yapan Bayraktepe'de yer alan Toprak Hotel, kayak sezonu hazırlıklarını tamamladı..

Gediz Termal Kayak Merkezi, sezonu açtı!

İç Ege'nin en yüksek dağlarından olan Murat Dağı'nda. termal kaplıcalann da yer aldığı kayak merkezinde yeni sezon açıldı. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Ege bölgesindeki kayak tesislerinin eksik olduğunu belirtti.

Kartalkaya'da kayak merkezleri doldu!

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.

Saraybosna'da kayak turizmi başladı!

Saraybosna yakınlarında yer alan Byelaşnitsa'daki kayak merkezinde sezon açıldı. 1984 Kış Olimpiyatları'nın yapıldığı kayak merkezlerinden birinin bulunduğu Byelaşnitsa'da, kayak sezonunun başlaması dolayısıyla düzenlenen törene çok davetli katıldı

Kayaköy'ün yüzde 30'u restore edilip turizme açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 49 yıllığına kiralanmak üzere ihaleye açılan Kayaköy’ün, yüzde 30’luk kısmının restore edilip otel olarak tahsis edileceğinin açıklanması tepki yarattı.

Recep Altepe: Teleferik, kayak pistlerine kadar ulaşım sağlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yenilenen teleferiğin yılbaşından itibaren kayak pistlerinin bulunduğu oteller bölgesine ulaşım sağlayacağını dile getirdi. Recep Altepe, hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Ilgaz Dağı kayak merkezinde haftasonu yoğunluğu!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı, hafta sonunda tatilcilerden yoğun ilgi gördü. Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, Ilgaz Dağı kayak merkezine akın etti..

Bayraktepe Kayak Merkezinde kalınacak yerler Haberi

Bayraktepe Kayak Merkezinde kalınacak yerler


     Palandöken'in özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve rüzgar nedeniyle, bazı pist ve liftler bir süreliğine kayağa kapatıldı. Saatteki hızı yer yer 30 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle, kayağa kapatılan pist ve liftler, rüzgarın durmasıyla birlikte yeniden kayakseverlerin hizmetine sunulacak. 

     Bir otelin ön büro müdürü Ahmet Baykal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 75 olduğunu belirterek, Polonya, Ukrayna ve Rusya'dan misafirlerin bulunduğunu söyledi. 

     Uzun yıllardan sonra ilk kez çok iyi bir sezon geçirdiklerini anlatan Baykal, ''Güzel bir sezon geçiriyoruz. Kar yağışı da etkili oluyor. Bu sevindirici bir durum'' dedi. 

     

     -Bayraktepe- 

     

     Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan 2 bin 634 rakımlı Bayraktepe Kayak Merkezi'nde farklı ülkelerden gelen turistler, kayak...