24 / 04 / 2024

bayram da turizm

bayram da turizm

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Kurban Bayramı nedeniyle Akdeniz ve güneye yoğun bir talep olduğunu belirterek, "Tatilin lüks değil, ihtiyaç olduğunu artık hepimiz kabullendik" dedi...

Seyhan İzolasyon İnşaat Emlak Mobilya Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhan İzolasyon İnşaat Emlak Mobilya Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevzat Soydan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ceyhun Atakan, Ceyhun Çalışkan ve Cem Atakan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kazım Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Saedd Saaad A Alkaltham, Emad Jamad ve İskender Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Egesen Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egesen Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevzat Özel ve Çerkez Özel ortaklığında 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Gökhan Akyüz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sönmez ve Yusuf Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükbakkalköy'de 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yağcı imzasıyla kuruldu.

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Selim Sümeli imzasıyla kuruldu.

bayram da turizm Haberi

bayram da turizm


TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Kurban Bayramı nedeniyle Akdeniz ve güneye yoğun bir talep olduğunu belirterek, "Tatilin lüks değil, ihtiyaç olduğunu artık hepimiz kabullendik" dedi. TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy 9 günlük tatilde sürücüleri kazalar konusunda uyararak "umuyorum ki vatandaşlarımız gidecekleri yere gerekirse 2 saat geç gitsinler. Bizi trafik teröründen kurtarmış olsunlar" dedi. Ulusoy, turizm konusunda da, "Yurt dışından gelenlerin sayısı 35 milyona ulaşacak. Kendi modelini yaratan 400 uçağı olan, 34 yat limanı olan, 50 hava limanı olan, bunun 38 tanesi ulusal, 12 tanesi uluslararası, 1 milyon 300 bin yatağı olan, 7 bin 500 beş acentası olan, belgeli faal olarak 2 bine yakın, rehberi olan bir teşkilatı konuşuyoruz" dedi. 


TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy Kurban Bayramı nedeniyle Akdeniz ve Güneye...