25 / 04 / 2024

Bayram Gül

Bayram Gül

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülen, Erdoğan Gül, Bayram Gül, Tayfun Gül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı'ndan öğrencilere müjdeli haber! Bayram harçlığı olarak 2 bin TL verecek!

Bu bayram, emeklilerle birlikte öğrencilerin de yüzünde kocaman bir gülümseme olacak! Öğrencilere özel bayram sürprizi: 2 Bin TL bayram harçlığı hesaplara gönderiliyor!

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Üniversitelere 1420 TL bayram harçlığı! Üniversitelere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Üniversitelere verilecek olan bayram harçlığı gündemde yer alıyor. Bu konuya dair öğrenciler sorularını yöneltiyor. İşte detaylar!

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı başvurusu e devlet üzerinden yapılabilir mi?

Bayram yaklaşırken, bayram harçlığı gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? İşte detaylar!

Birevim'den çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı!

3.5 yıl gibi kısa sürede tasarruf finans sektöründe öncü firmalar arasında yer alan “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderiyor.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

TOKİ Gülşehir Konutları'nın kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ tarafından Gülşehir’de yapımı devam eden TOKİ konutlarının geçici kabulü Ramazan Bayramının ardından gerçekleşecek. Konutların kura çekimi ise Ağustos ayında veya en geç Eylül ayında gerçekleşecek.

Göl Panorama'da erken bayram için yüzde 1 peşinat!

Göl Panorama Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Göl Panorama Evleri'nde daire teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılıyor...

Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne su takviyesi sonlandırıldı!

İSU Genel Müdürü Bayram: "Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne 3 ay boyunca toplam 12 milyon metreküp su verdik. Bugün itibarıyla su takviyesini durdurduk" şeklinde açıklama yaptı.

Limni Gölü, ziyaretçi akınına uğradı!

Gümüşhane'nin Torul ilçesinin 1700 rakımlı Zigana Dağı 'ndaki Limni Gölü, eşsiz güzellikleriyle ülkenin dört bir tarafından Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

İlhan Bayram: Sapanca Gölü'nün şu anki durumunda yağışların azalması etkilidir!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram: "Sapanca Gölü'nün şu anki durumunda sadece yağışların azalması etkilidir. Ne Sakarya ne de Kocaeli'nin buradan olması gerekenin üstünde su çekişi yoktur" dedi

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Bayram Gül Haberi

Bayram Gül

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülen, Erdoğan Gül, Bayram Gül, Tayfun Gül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...