25 / 04 / 2024

bayram kredi

bayram kredi

Garanti BBVA müşterilerine özel kredi paketi sunuyor. Garanti BBVA bankasından kredi çekmek isteyenler 0,99 faizli kredi başvurusu nasıl yapılır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte detaylar!

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden sürerken QNB Finansbank 0 faiz ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. İşte QNB Finansbank'ın 0 faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar…

Garanti BBVA kredi kartı harcama verilerini açıkladı!

Garanti BBVA Kurban Bayramı kredi kartı harcama verilerini açıkladı. İşte harcamalara ilişkin tüm detaylar...

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi, beyaz eşya ve teknolojik cihazlara yönelik bir kampanya hazırlayarak 500 TL hediye edeceğini açıkladı. MediaMarkt ile ortak düzenlediği kampanyanın detaylarını paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

Yapı Kredi'den bayram şekeri gibi 30 bin TL açıklaması

Bayram öncesinde bankalar keselerin ağzını açtı. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik kredi paketlerini duyurmaya devam ediyorlar. Yapı Kredi bankasından da önemli bir açıklama geldi.

Tarım Kredi'den çılgın indirim! Peynir, salça, tereyağı, kıyma fiyatları dip yaptı! İşte Tarım Kredi yeni ay kataloğu...

Tarım Kredi Kooperatifleri Kurban Bayramı'na özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda birçok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Bomba indirim! Tarım Kredi bayram kampanyasını peş peşe duyurdu! Peynir, salça, et fiyatları dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda onlarca ürün kampanyaya dahil edildi. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

bayram kredi Haberi

bayram kredi

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Garanti BBVA bir haber yayınladı. Garanti BBVA Kurban Bayramı’na özel kredi paketi kullanıma sundu.

İşte acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların Garanti BBVA'dan yararlanacağı özel bayram kredi paketine dair detaylar…

Garanti BBVA yeni müşterilere özel kredi paketini kullanıma açtığını açıkladı. Bayram kredisinden yararlanacak yeni müşteriler şubeye gitmeden internet üzerinden banka müşterisi olup 5.000 TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Garanti BBVA yeni müşteriler için 5 bin liralık kredi 12 ay vadeli olarak veriliyor. Başvuru yapanların paraları hemen hesaplarına yatıyor.

5.000 TL olarak kullanılan kredi 12 ayda 450,94 lira olarak geri veriliyor. Toplamda 5.400 TL geri ödemesi olan kredinin aylık faizi ise 33 lira oluyor. Nakit ihtiyacı olanların düşük faizle kredi kullanmasını sağlayacak bayram kredisi başvuruları 7 Temmuz’a kadar...