23 / 04 / 2024

Bayram Şenocak özgeçmiş

Bayram Şenocak özgeçmiş

2014 yerel seçimlerinde AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Son dakika kulis iddiaları! 

Enflasyon alım gücünü azaltırken, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. İşte kulislerde konuşulanlar..

Zamlı dul ve yetim aylığı rakamlarına hemen bakın: Kim, kaç TL maaş alacak? İkramiye verilecek mi?

Emekli maaş zammına göre hesaplanan dul ve yetim maaşı farklı kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Peki 2024 zamlı dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Zamlı bayram ikramiyesi dul ve yetim aylığı alanlara da verilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi dul ve yetim maaşı alanlara ne zaman verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde fiilen çalışmayan emeklilere 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiye verileceğini ilan etti. Peki, 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi Dul ve yetim maaşı alanlara verilecek mi? İşte detaylar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? İşte Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum hemen bakın!

Emeklilere 5 bin TL Memurlara 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verileceğinin açıklanmasının ardından, memurlara ikramiye konusu merak edilmeye başlandı. Peki memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Emeklilerin gözü bu ikramiyede! Emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi?

Emekliler merakla Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ile ilgili gelecek açıklamaları bekliyor. Emekliler ''Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi, ne zaman verilecek?'' sorularını araştırıyor. 

Emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte son durum

Milyonlarca emekli 100. yıla özel Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilmesi konusunda araştırma yapıyor. Peki emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? Bayram ikramiyesinde son durum ne? İşte detaylar...

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...

Bayram Şenocak özgeçmiş Haberi

Bayram Şenocak özgeçmiş

Bayram Şenocak kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin ilçe başkan adayları belli oldu. AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?


Bayram Şenocak biyografi..

Bayram Şenocak, 1978 yılında Trabzon ile Of ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Şenocak, Hizmet ve Müteahhitlik sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi.


MÜSİAD’da uzun bir süre Sektör Kurulları Yöneticiliği yapan Şenocak ilçe başkanı olmadan önce Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği yapıyordu.


Bir dönem profesyonel sporculuk da yapan Bayram Şenocak orta derecede İngilizce bilmektedir.


Şenocak, evli ve bir çocuk...