23 / 04 / 2024

bayramda oteller

bayramda oteller

Bayram, turizm sektörüne ilaç gibi geldi. Bir haftada 13 milyon kişi yollara dökülecek. Yolcuların yarısı memlekete, yarısı tatil yörelerine koşacak. Oteller ise yüzde 100 doluluğu yakalayacak.

Galleria Ankara AVM bayramda açık mı?

Galleria Ankara AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Galleria Ankara AVM bayramda açık mı? Galleria Ankara AVM bayramda kaçta açılacak?

Akasya Acıbadem bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem bayramda açık mı? Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

FTZ AVM bayramda açık mı?

FTZ AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, FTZ AVM bayramda açık mı? FTZ AVM bayramda kaçta açılacak?

Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

212 AVM bayramda açık mı?

İstanbul Bağcılar'da konumlanan 212 AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, 212 AVM bayramda açık mı? 212 AVM bayramda kaça kadar açık?

CEPA AVM bayramda açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM bayramda açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

Bilkent Center AVM bayramda açık mı?

Bilkent Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center AVM bayramda açık mı? Bilkent Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Metro Port AVM bayramda açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port AVM bayramda açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda açık mı?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda açık mı? Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Astoria AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria AVM bayramda açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Arcadium AVM bayramda açık mı?

Arcadium AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arcadium AVM bayramda açık mı? Arcadium AVM bayramda kaçta açılacak?

Antares AVM bayramda açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM bayramda açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Pendorya AVM bayramda açık mı?

İstanbul Pendik'te yer alan Pendorya AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Pendorya bayramda açık mı? Pendorya bayramda kaçta açılır?

bayramda oteller Haberi

bayramda oteller

Genel seçimler, üniversite sınavı, ardından da ramazanın gelmesi ve yurtdışı kaynaklı kayıplar nedeniyle durgun bir sezon geçiren turizm sektörü, bayramla birlikte rahat bir nefes aldı. 15 Temmuz'dan eylül ortasına kadar sezonunu yüksek dolulukla geçirmeye hazırlanan sektör, bayramda yüzde 100'lere varan doluluk oranlarını yakaladı. Tur operatörleri bayramda satışlarını ikiye katlarken yurtiçinde Bodrum, yurtdışında Yunanistan en çok talep gören destinasyonlar oldu. Uçak, otobüs ve trenle 13 milyon kişinin seyahat edeceği bayramda, 500 milyon TL'lik bilet pazarı oluşacak. 


MEMLEKET VE SAHİLE BÖLÜNDÜK 

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan, bayramda yaklaşık 13 milyon kişinin yollara düşeceğini bunun da 500 milyon TL'lik bilet pazarı oluşturacağını söyledi. Erdoğan, "7 milyon kişi otobüsle, 5 milyon uçakla, 700 bin kişi de trenle seyahat edecek. Yolculukların yüzde 50'si tatil...