25 / 04 / 2024

bayramda trafik

bayramda trafik

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla karayollarında artan araç trafiğini kontrol etmek için helikopterle havadan denetimlere başladı

Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

İstanbul Akvaryum bayramda açık mı?

İstanbul Akvaryum, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. İstanbul Akvaryum her gün saat 20:00'de kapanıyor. Peki, İstanbul Akvaryum bayramda açık mı? İstanbul Akvaryum, bayramda kaçta açılır?

Park Bornova Outlet bayramda açık mı?

Park Bornova Outlet, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Park Bornova Outlet bayramda açık mı? Park Bornova Outlet bayramda kaça kadar açık?

Aqua Florya AVM bayramda açık mı?

Aqua Florya AVM haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Aqua Florya AVM bayramda açık mı? Aqua Florya AVM bayramda kaçta açılır?

Konak Pier AVM bayramda açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier AVM bayramda açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

Forum İstanbul bayramda açık mı?

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde yer alan Forum İstanbul AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul bayramda açık mı? Forum İstanbul bayramda kaçta açılır?

İzmir Park AVM bayramda açık mı?

İzmir Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park AVM bayramda açık mı? İzmir Park AVM bayramda kaça kadar açık? İşte İzmir Park AVM bayram mesaisi...

Ege Park Balçova AVM bayramda açık mı?

Ege Park Balçova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova AVM bayramda açık mı? Ege Park Balçova AVM bayramda kaça kadar açık?

Marmara Forum AVM bayramda açık mı?

Marmara Forum AVM, haftanın Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Marmara Forum AVM bayramda açık mı?

Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı? Optimum Outlet İzmir bayramda kaça kadar açık?

Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM bayramda açık mı?

Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı?

Selway Outlet Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı? Selway Outlet Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Vaialand bayramda açık mı?

26 Mayıs 2013’te ziyaretçilerine kapılarını açan Vaialand, haftanın her günü 10:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vaialand bayramda açık mı? Vaialand bayramda kaçta açılır?

bayramda trafik Haberi

bayramda trafik

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla artan araç trafiğini kontrol etmek için helikopterle havadan denetimlere başladı. 

     AA ekibi, havadan denetim yapan polis helikopterinde, bayram öncesi karayollarındaki yoğunluğu görüntüledi. 

     Polis ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Ankara'yı çevre illere bağlayan Eskişehir, Konya ve İstanbul yollarındaki yoğun araç trafiği, hem karadan hem de havadan izliyor. 

     Kurallara uymayan sürücüleri güzergahtaki ekiplere bildiren ''Helikopterli polisler'', ayrıca trafik kazalarının yerini merkeze bildirerek, trafik polislerinin olay yerine kısa sürede gelmesini sağlıyor. 

     Bayram tatiline çıkan sürücüleri havadan denetleyen 6 pilot ile 3 görevli, tatilden dönüşte de görev yapacak. 

     Yetkililer, havadan denetimlerin, trafik kuralı ihlali yapan sürücüler için caydırıcı bir etkisi bulunduğunu, ölümlü kazaların önüne geçilmesi için bu uygulamanın yapılmasının gerekli olduğunu...