26 / 04 / 2024

Bayrampaşa 2016 projeleri

Bayrampaşa 2016 projeleri

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanına Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzu inşa edecek.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Atila Aydıner: Bayrampaşa’nın değerine değer katıyoruz!

Bayrampaşa Belediye Meclisi'nin 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa projeleri de masaya yatırıldı.

Bayrampaşa Belediyesi'nin 2016 bütçesi 190 milyon TL!

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2016 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Bayrampaşa Belediyesi 2016 yılı bütçesi tahmini 190 milyon TL olarak belirlendi.

Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray 'a 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları!

2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Sur Yapı Axis İstanbul Ofis projesi Sur yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

Ofis teslimlerinin Mayıs 2016 yılında yapılması planlanan projede ofisler 327 bin dolardan başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon!

Ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek. Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi!

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul satış ofisi!

Bayrampaşa Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Doğa Koleji'nden Bayrampaşa'ya 2. kampüs!

Bayrampaşa'da bir kampüsü bulunan Doğa Koleji, 2. kampüsünün çalışmalarına başladı. Kayıtların da başladığı Doğa Koleji Bayrampaşa 2 kampüsü 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı!

Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Axis İstanbul Ofisleri 'nin fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. İşte Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı...

Bayrampaşa 2016 projeleri Haberi

Bayrampaşa 2016 projeleri


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in, yoğun çabaları sonuç verdi. Kartaltepe Mahallesi Bilgehan Caddesi üzerinde yer alan eski lunapark alanına yapılacak dev kompleksin uygulama projesi tamamlandı. Proje kapsamında alana İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile zemin altı otopark, park, Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, yürüyüş yolu, dinlenme alanları ve süs havuzu yapılacak.


AYDINER: YEPYENİ BİR BAYRAMPAŞA HAYALİMİZ VAR


Yeni Bayrampaşa hayalini gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını belirten Başkan Aydıner, “Biz istiyoruz ki Bayrampaşa’da yaşamak insanımıza keyif, huzur ve mutluluk versin. Vatandaşlarımız trafik sorunu yaşamasın, yeşile hasret bir ömür değil, yeşillikler içinde bir ömür sürsün. Parklarımızda ve yeşil alanlarımızda çocuklarımız güvenle büyüsünler; yürüyüş yollarında yaşamın keyfini sürsünler. Bu nedenle her bir mahallemize zemin altı otoparklar, dev meydanlar, yeşil alanlar,  yürüyüş...