23 / 04 / 2024

bayrampaşa belediyesi projeleri

bayrampaşa belediyesi projeleri

Eğitime destek olmaya devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Cevatpaşa Mahallesi Sarabosna Caddesi’nde Cevatpaşa Bilgi Evi’nin açılışını törenle gerçekleştirdi. Aynı programda Terazidere Bilgi Evi’nin de açılışı yapıldı.

Bayrampaşa Belediyesi'nden Sokağına İsim Ver projesi!

Bayrampaşa Belediyesi, toplam 114 cadde ve sokağın isminin değiştirilmesi için "Sokağına İsim Ver" projesi kapsamında vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Yaklaşık 15 bin vatandaş, sokağına isim vermek için sandık başına giderek oy kullandı.

Kentsel dönüşümde kira kaybı olmayacak!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm kapsamında kira geliriyle geçinen hak sahiplerine projenin başladığı tarihten yeni dairelerin teslim edileceği güne kadar kira yardımı yapacaklarını belirtti..

Bayrampaşa sanayi alanında yıkımlar 5 Şubat'ta başlıyor!

Bayrampaşa Belediyesi, riskli olarak tespit edilen 20 bin metrekarelik sanayi alanında yıkımlara 5 Şubat 2013 tarihinde başlıyor...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Bayrampaşa Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

2018 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için bir toplantı gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Meclisi, raporu oy çokluğu ile onayladı.

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Bayrampaşa'ya 4 katlı otopark!

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi 16 bin metrekare alan üzerine 4 katlı otopark inşa ediyor.

Bayrampaşa Belediyesi'nden halı saha kiralama ihalesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı,Yenidoğan Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi'ndeki halı sahaları ihaleye çıkarıyor...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Bayrampaşa'ya bir vizyon proje daha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start verdi.

Bayrampaşa Orta Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayrampaşa İlçesi, Orta Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı.

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

bayrampaşa belediyesi projeleri Haberi

bayrampaşa belediyesi projeleri


Eğitime destek olmayı sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, Cevatpaşa Mahallesi Sarabosna Caddesi’nde Cevatpaşa Bilgi Evi’nin açılışını törenle gerçekleştirdi. Aynı programda Terazidere Bilgi Evi’nin de açılışı yapıldı.


Toplamda 700 öğrenci kapasiteli bilgi evlerinde Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fen Bilgisi branşlarında ücretsiz olarak eğitim verilecek.


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen bilgi evleri açılış törenine Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener, AK Parti Bayrampaşa eski İlçe Başkanı Cemil Yıldız, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“HER MAHALLEYE EN AZ BİR BİLGİ EVİ”

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, eğitime destek olmaya devam edeceklerini ve her mahalleye en az bir bilgi evi...