05 / 05 / 2024

bayrampaşa park alanları kentsel dönüşüm

bayrampaşa park alanları kentsel dönüşüm

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Artık parklarımızı da kentsel dönüşüme alıyoruz. Altına otopark, tuvalet ve mutfak alanları da yapıyoruz" dedi. Park alanlarında ayrıca afet anında sığınma yerleri de yapılacak..

Bayrampaşa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Düzce'deki park alanları genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerdeki park alanları ile spor tesis alanlarının genişletilmesi kararı alındı. Konu, Düzce belediyesinin Ağustos ayı meclis toplantısında ele alındı.

Hatay Doğa Parkı'nın temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, daha yeşil bir Hatay hedefiyle çıktığı Hatay'a hizmet yolunda Doğa Parkı adlı Projesiyle büyük bir çalışmanın altına imza attı.

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti...

bayrampaşa park alanları kentsel dönüşüm Haberi

bayrampaşa park alanları kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, baştan sona yenilenen Ismetpaşa Parkı'nın, yeni yapılan sosyal tesisin ve butik dükkanların açılışını yaptı. 

Bayraktar, "Milletimizin desteğiyle, Bayrampaşa'da bir değil bin park yaparız" dedi. 

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilenen ve kentsel dönüşüm konseptinde tasarlanan İsmetpaşa Parkı hizmete açıldı. 

'Özür dilediler'


 Başkan Atila Aydıner, 11 dükkan, sosyal tesis, havuz, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, basketbol ve mini futbol sahasıyla parkı Bayrampaşa halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Bu projede çalışması geçen herkese teşekkür eden Başkan Aydıner, park yenileme projesine başladıklarında parktaki ağaçlara katliam yapıp, buranın imara açılacağına dair asılsız konularda tepki aldıklarını fakat proje bittikten sonra bildiri yayınlayan ve tepki gösterenlerin gelip özür dilediğini dile getirdi. Aydıner, "Artık parklarımızı da kentsel dönüşüme alıyoruz. Altına otopark, tuvalet ve mutfak alanları da yapıyoruz....