25 / 04 / 2024

bayrampaşa park kentsel dönüşüm

bayrampaşa park kentsel dönüşüm

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Artık parklarımızı da kentsel dönüşüme alıyoruz. Altına otopark, tuvalet ve mutfak alanları da yapıyoruz" dedi. Park alanlarında ayrıca afet anında sığınma yerleri de yapılacak..

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Sağmalcılar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Eski Bayrampaşa Cezzaevinin bulunduğu bölgede başlatılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Anahtar teslimine hazır olan daireleri gezen hak sahipleri, bugün teslim tutanaklarını imzaladı... 

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm planı iade edildi!

İBB Meclisi, Bayrampaşa Sağmalcılar'daki kentsel dönüşüm alanı ile ilgili planı, tekrar görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na iade etti..

Ali Kurt, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Kahraman'la birlikte Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi...

Bayrampaşa Sağmalcılar Kentsel Dönüşüm imar planı askıda!

Bayrampaşa Sağmalcılar Mevkii Kentsel Dönüşüm Amaçlı 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

bayrampaşa park kentsel dönüşüm Haberi

bayrampaşa park kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, baştan sona yenilenen Ismetpaşa Parkı'nın, yeni yapılan sosyal tesisin ve butik dükkanların açılışını yaptı. 

Bayraktar, "Milletimizin desteğiyle, Bayrampaşa'da bir değil bin park yaparız" dedi. 

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilenen ve kentsel dönüşüm konseptinde tasarlanan İsmetpaşa Parkı hizmete açıldı. 

'Özür dilediler'


 Başkan Atila Aydıner, 11 dükkan, sosyal tesis, havuz, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, basketbol ve mini futbol sahasıyla parkı Bayrampaşa halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Bu projede çalışması geçen herkese teşekkür eden Başkan Aydıner, park yenileme projesine başladıklarında parktaki ağaçlara katliam yapıp, buranın imara açılacağına dair asılsız konularda tepki aldıklarını fakat proje bittikten sonra bildiri yayınlayan ve tepki gösterenlerin gelip özür dilediğini dile getirdi. Aydıner, "Artık parklarımızı da kentsel dönüşüme alıyoruz. Altına otopark, tuvalet ve mutfak alanları da yapıyoruz....