19 / 04 / 2024

bayrampaşa sur yapı arazisi

bayrampaşa sur yapı arazisi

Sur Yapı, yeni yılda yeni yatırımlar planlıyor. Şirket, 800 milyon dolar yatırımla Balıkesir ve Mersin'de rüzgar enerjisi üretimine başlayacak.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa'daki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin (Plan Notu İlavesi) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

Sur Yapı Kepez projesi yıl sonunda satışa çıkacak!

Sur Yapı, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya’da hayata geçiriyor. 8 yılda tamamlanması beklenen proje yıl sonunda satışa çıkacak.

bayrampaşa sur yapı arazisi Haberi

bayrampaşa sur yapı arazisi

Türkiye 2005'te konut arzında ve talepte patlama yaşarken, Sur Yapı; Selvice Evler, Dora Park gibi projeleriyle bu dönemi en iyi değerlendiren firmalardan oldu. 2 yıl aradan sonra yeni konut projesi Mahalle İstanbul'un satışına başlayan şirket, geçen zamanda yeni planlamalar yaptı. Bu planların arasında enerji sektörüne yatırım da var. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Altan Elmas, lisans başvurularının onaylanması halinde Balıkesir ve Mersin'e toplam 750 megavat kapasiteli rüzgar santralleri kuracaklarını söylüyor ve "Biz konut açığını da, enerji açığını da kapatmaya talibiz" diyor.


* Yeni proje için neden bu kadar beklediniz? 2004 başından itibaren gayrimenkul sektöründe yaşanacak patlamayı gördük; 2006'ya kadar 4 projede toplam bin kadar konut ürettik. Tarzımız akıntıya kapılıp gitmek değil,...