23 / 04 / 2024

Beckham çifti evi

Beckham çifti evi

İngiliz futbolunun yetiştirdiği futbolculardan David Beckham'ın İngiltere, Dubai ve ABD’de evleri var. Bu evler arasında en ünlüsü İngiltere’nin Hertfordshire kontluğundaki yer alan malikanesi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Bechkam ailesi evlerine yapay göl yaptıracak!

Victoria-David Beckham çifti saraya benzeyen kır evlerine yapay göl yaptıracak.

Beckham çifti malikanelerine tünel açtırıyor!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham malikanelerine tünel açtırıyor...

David Beckham malikanesinin çevresine tel ördürdü!

David ve Victoria Beckham çifti Costwolds’ta bulunan malikanelerinin çevresine dikenli tel ördürdü.  

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

En çok Victoria ve David Beckham'ın evi merak ediliyor!

Dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham'ın nasıl bir evde yaşadığı çok merak ediliyor. Victoria Beckham evinin görüntülerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

İşte David Beckham'ın muhteşem evi!

Efsane futbolcu David Beckham, eski zamanların şatolarını andıran bir evde yaşıyor. Ev tam olarak 41 milyon dolar değerinde.

David Beckham, İngiltere'de 22.4 milyon TL'ye kır evi aldı!

Beckham Ailesi İngiltere'nin Cotswolds Bölgesi'nde 5 milyon sterlin (22.4 milyon TL) değerinde bir malikane satın aldı. Geçen yıldan beri bir kır evi arayan futbolcu David Beckham ve Moda tasarımcısı Victoria Beckham sonunda aradıklarını evi buldu.

David-Victoria Beckham çifti, Los Angeles’taki evi satmaktan vazgeçti!

David-Victoria Beckham, bu yılın başlarında Los Angeles’taki malikanelerini ‘küçük geldiği’ gerekçesiyle satışa çıkarmıştı.

Martin Skrtel-Barbora Losova çifti evi için eşya baktı!

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, eşi Barbora Losova AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Çift, daha sonra Beymen'e uğrayıp ev eşyası baktı.

David Beckham ve Victoria Beckham çifti şatosunu satıyor!

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham, Fransız Rivierası’ndaki lüks şatolarını satışa çıkardı.

Kadir-Neslihan Doğulu çifti 4 milyon TL'ye ev aldı!

8 Temmuzda evlenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti dekore ettikleri evlerine yerleşti. Alınan bilgilere göre ikili oturdukları evi 4 milyon TL'ye satın aldı.

Beckham çifti evi Haberi

Beckham çifti evi

David & Victoria Beckham: İngiltere, Dubai ve ABD’de evleri var


İngiliz futbolunun yetiştirdiği en iyi futbolcu olmasa da kuşkusuz en şöhretlisidir David Beckham. Aktif kariyeri boyunca transferlerden çok reklam ve sponsorluk anlaşmalarından büyük paralar kazanan Beckham’ın İngiltere, Dubai ve ABD’de evleri var. İngiltere’nin Hertfordshire kontluğundaki yer alan malikanesi ise en ünlüsü. Buckhingam Sarayı'na gönderme yapılarak ‘Beckhingham Sarayı’ adıyla anılan malikaneye Georgian tarzıyla 1930’da inşa edilmiş. Unutulmaz yıldızın ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki şöhretler semti Beverly Hills'te yer alan evi de görülmeye değer.


İngiltere'nin Hertfordshire kontluğundaki evi




Dubai'deki evi



ABD Beverly Hilss'teki evi