25 / 04 / 2024

Beğendik reali satın mı aldı

Beğendik reali satın mı aldı

Beğendik Marketler Zinciri, Alman Real’i satın aldı. Avrupa’nın en büyük perakende şirketlerinden Metro Group bünyesinde bulunan Real’in İstanbul, Ankara, Konya, Antalya ve İzmit’teki 12 mağazası Beğendik’e geçti.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Satın alınan gayrimenkul 5 yıl içinde satılırsa ne olur?

Satın alınma tarihinden itibaren beş yıl içinde satılan gayrimenkullerin değer artış kazancı için yıllık gelir vergisi beyannamesi verilir. Beyan edilecek rakam "safi değer artışı” hesaplanarak bulunur.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu 2017!

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu stoklarında yer alan 3 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Edirne Keşan Beğendik 2017 başvuru!

TOKİ'nin Edirne Keşan Beğendik standart konut projesinde yer alan 1 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik 2017 başvuru tarihleri...

Beşiktaş, DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı!

Beşiktaş, misafir sporcuları ağırlamak için Avrupa yakasında konaklamaları için DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı.

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evi satın aldı!

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evin sahibi oldu. Erkin, Yaşar’ın doğum nedeniyle alamadığı villayı 3 milyon 600 bin dolara satın aldı.

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 456 konutluk Edirne Keşan Beyendik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu...

TOKİ Keşan Beğendik başvuruları Şubat 2017!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik başvuruları Şubat 2017...

Beğendik reali satın mı aldı Haberi

Beğendik reali satın mı aldı


Perakende sektöründen yılın ilk satın alma haberi geldi. Bir süredir devam eden görüşmelerin sonunda Beğendik Marketler Zinciri, Alman Real’i satın aldı. Avrupa’nın en büyük perakende şirketlerinden Metro Group bünyesinde bulunan Real’in İstanbul, Ankara, Konya, Antalya ve İzmit’teki 12 mağazası Beğendik’e geçti.



Ekonomist Dergisi'nden Ayşegül Sakarya'nın haberine göre perakende sektöründe yılın ilk şirket satın alma haberi, kökleri Kayseri’ye dayanan Ankara merkezli Beğendik Marketler Zinciri’nden geldi. Şirket, bir süredir görüşme halinde olduğu Metro Group bünyesinde bulunan Real’i satın aldı. Fakat gizlilik anlaşması gereği iki taraf da konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.


Türkiye’nin üç büyük ulusal zincirinden biri olma hedefiyle yola çıkan Beğendik, ‘Paris modeli’ olarak adlandırdığı bir büyüme modeli izliyor. Bu doğrultuda merkezi olan Ankara'nın yakın illerinden başlayarak Türkiye geneline yayılmayı...