19 / 04 / 2024

Behçet Saatcı

Behçet Saatcı

Fethiye Belediyesi, hayırseverlerin de desteğiyle bedensel engelli çiftin kullanılmayacak durumdaki evini yeniledi

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Muhammedhatip Ayna ve Behçet Ayna kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Tulpar İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Kurt tarafından kuruldu.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kerim Taş, Behçet Bölükbaşı, Özgür Akdeniz, Kazım Şanlıer ve Nadir Uzun ortaklığında kuruldu. 

Sönmez Altyapı Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Altyapı Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Behçet Sönmez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Behçet Saatcı Haberi

Behçet Saatcı

Fethiye'nin Foça Mahallesi'nde oturan ve bir çocuk sahibi bedensel engelli Serhat Kebiz ve kendisi gibi engelli olan eşinin kullanılamayacak durumdaki evleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın talimatıyla yıkılarak yeniden yapıldı.

Belediye imkanları ve hayırsever vatandaşların desteğiyle yeniden yapılan evin anahtarı, Başkan Saatcı tarafından aileye teslim edildi.

Ailenin çok kötü şartlarda hayatlarını sürdürdüklerini belirten Saatcı, "Hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile belediye imkanlarımızı da kullanarak bir ailenin yüzünü güldürmek istedik. Emeği geçen arkadaşlarıma
teşekkür ediyorum. İnşallah aile bu evde güzel günler geçirir ve ağız tadıyla oturur" diye konuştu.

Yeni bir eve kavuştukları için mutlu olduklarını ifade eden Serhat Kebiz ise, "Belediye çalışanları evimizi yaparken, kendi oturacakları ev gibi itina gösterdiler. Evimiz tamamen yenilendi. Herkesin çok büyük emeği geçti. Hem belediye başkanımıza ve çalışanlarına hem de...