24 / 04 / 2024

Bekaş İnşaat 2016 projeleri

Bekaş İnşaat 2016 projeleri

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık tüm Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Bekaş İnşaat'tan Ankara'ya 2 yeni proje!

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan Bekaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, Ankara Çiğdem ve Yenimahalle'de 2 büyük konut projesine başlayacaklarını açıkladı.

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bekaş Başkent Çiğdem fiyatları! 

Bekaş Başkent Çiğdem fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Bekaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Türkiye'de 2023'e kadar ev sahibi olma oranı yüzde 75 olmalı!

BEKAŞ İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu Türkiye'de ev sahibi olma oranının şuan yüzde 60 olduğunu bu oranın 2023 yılına kadar yüzde 75 olması gerektiğini ifade etti. 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

Beka Grup Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Grup Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fut Koyuncu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bekaş İnşaat 2016 projeleri Haberi

Bekaş İnşaat 2016 projeleri

BEKAŞ İnşaat, son 5 yıl içinde Türkiye inşaat sektörü liderliğinde İstanbul'u zorlayan Ankara'da, konfor ve ferahı öne çıkaran sıra dışı projeleri ile çok iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 30 yıldır onlarca başarılı konut ve iş merkezi projesine imza atan BEKAŞ, birkaç ay içinde birbiri ardına başlayacağı devasa projelerle 2016'da Başkent'in en çok konuşulan firması olmaya hazırlanıyor. 


"İyi tanıyoruz" 

İnşaat sektöründe 1988 yılından bu yana hizmet veren BEKAŞ İnşaat olarak, hedeflerinin hep daha iyisini hayata geçirmek olduğunun altını çizen BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ürettikleri kaliteli ve ayrıcalıklı projelerle konut sektöründeki yerlerini sağlamlaştırdıklarını ifade etti. 


Şu ana kadar 25 binden fazla markalı ve kaliteli konut projesine imza attıklarını vurgulayan Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık...