27 / 04 / 2024

Bekaş İnşaat projeleri

Bekaş İnşaat projeleri

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık tüm Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Bekaş İnşaat'tan Ankara'ya 2 yeni proje!

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan Bekaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, Ankara Çiğdem ve Yenimahalle'de 2 büyük konut projesine başlayacaklarını açıkladı.

Bekaş İnşaat Ankara’daki yeni projeleriyle iddialı başlangıca hazırlanıyor!

Bekaş İnşaat, son 5 yıl içinde Türkiye inşaat sektörü liderliğinde İstanbul’u zorlayan Ankara’da, konforu öne çıkaran sıra dışı projeleriyle çok iddialı bir başlangıca hazırlanıyor

Bekaş İnşaat 7 bölgede konut yapıyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, 2014'nın inşaat sektörü açısından vasat bir yıl olduğunu ifade ederek, 2015 yılının inşaat sektörü açısından yeniden toparlanarak, satışların artacağı bir yıl olacağını vurguladı.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü adına 2014 iyi bir yıldı!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi. Karahasanoğlu, 2014 yılının inşaat sektörü için ve gayrimenkul sektörü için güzel geçtiğini ifade etti.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bekaş İnşaat projeleri Haberi

Bekaş İnşaat projeleri

BEKAŞ İnşaat, son 5 yıl içinde Türkiye inşaat sektörü liderliğinde İstanbul'u zorlayan Ankara'da, konfor ve ferahı öne çıkaran sıra dışı projeleri ile çok iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 30 yıldır onlarca başarılı konut ve iş merkezi projesine imza atan BEKAŞ, birkaç ay içinde birbiri ardına başlayacağı devasa projelerle 2016'da Başkent'in en çok konuşulan firması olmaya hazırlanıyor. 


"İyi tanıyoruz" 

İnşaat sektöründe 1988 yılından bu yana hizmet veren BEKAŞ İnşaat olarak, hedeflerinin hep daha iyisini hayata geçirmek olduğunun altını çizen BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ürettikleri kaliteli ve ayrıcalıklı projelerle konut sektöründeki yerlerini sağlamlaştırdıklarını ifade etti. 


Şu ana kadar 25 binden fazla markalı ve kaliteli konut projesine imza attıklarını vurgulayan Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık...