09 / 12 / 2025
fuzul

Bekir Sütçü kim

Bekir Sütçü kim

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 tesis inşaat, 20 tesis de proje aşamasında. 624 hektarlık genişleme alanının onayda olduğunu belirten Başkan Sütçü, 180 yeni arsa tahsis edileceğini söylendi.

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu revize etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "Baa3"ten "Ba1"e çekti, not görünümünü "durağan" olarak belirledi.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü 484 konut ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi 484 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ihaleye çıkıyor!

TOKİ’nin Eskişehir Aşağısöğütönü’de yapacağı 484 konutun yeri belli oldu. 19 Eylül’deki ihale sonrasında inşasına başlanacak projedeki evlerin 14 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Balıkesir Süt Ürünleri İşleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Balıkesir Gönen'e Süt Ürünleri İşleme Tesisi kapasite artışı projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Denizli Yeşilyuva ve Söğüt’ün hayali gerçekleşiyor!

121 Dev Proje kapsamında milyonlarca liralık ulaşım yatırımlarına imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam’ın Yeşilyuva Mahallesi ile Çardak’ın Söğüt Mahallesi hattında bulunan 31 kilometrelik yolda çalışmalara başladı.

Moody's Türkiye'nin kredi notunu değiştirmedi!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin "Baa3" ile "yatırım yapılabilir" seviyede bulunan kredi notunu değiştirmedi.

Söğüt Bilişim İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Bilişim İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Oktay Daşdemir tarafından kuruldu.

Antalya Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde son durum!

Antalya Kepez'de Sütçüler Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ederken yol ve kanalizasyon altyapısının tamamlanmaması tartışma konusu oldu. Yapılan açıklamada müteahhitlerin risk almak istememesi sebebi ile çözüme bağlanamadığı açıklandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları bugün saat 14:00'de açıklanmaya başlandı. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün saat: 14.00 ’de yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın saat: 14.00’de yapılacak. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Bekir Sütçü kim Haberi

Bekir Sütçü kim

Türkiye'de kurulu 292 organize sanayi bölgesi arasında, fiziki büyüklük bakımından 1590 hektarla 6. sırada yer alan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. 


407 işletmenin faaliyetini sürdürdüğü AOSB'de, 10 tesis inşaat, 20 tesis de proje aşamasında. AOSB'nin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından onay bekleyen 624 hektarlık genişleme alanında ise 180 işletmeye arsa tahsisi yapılması öngörülüyor. 


Genişleme alanı için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na müracaat eden AOSB, Bakanlık'tan onay bekliyor. AOSB Başkanı Bekir Sütçü, AOSB'nin karma bir OSB olduğunu ve yeni tahsise açılacak alanda tek bir sektörü tercih etmeyeceklerini belirterek "Yeni tahsise açılacak alanda önceliğimiz yabancı yatırım ve stratejik yatırımlar olacak. AOSB'de istihdamı artıracak, işsizlik sorununu çözecek emek yoğun işletmelerin kurulmasını istiyoruz. Türkiye'nin ihracat rakamlarını yükseltirken, ithalat rakamlarını...