25 / 04 / 2024

Bellona beta kanepe

Bellona beta kanepe

Ev modasının öncüsü Bellona, Şubat ayına özel olarak hazırladığı kampanyası ile Beta Kanepe ve Majör Takımda inanılmaz fiyatlar ile size merhaba diyor

A101'de 15 Şubat aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı! A101' de, Mega XL Hurç 54,90 TL, Kanepe 3'lü 6.390 TL

A101'de 15 Şubat 2024 Haftanın Yıldızları katalog listeleri açıklandı. 15 Şubat 2024'te A101'de birbirinden farklı güzel ve seçili ürünlerde indirimli fiyatlar bulunuyor.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

İşte iOS 17 ile gelecek yeni özellikler

Apple, her sene yaptığı gibi iOS 17 ivonasyonlarını anlatırken iPhone'lara ilave edilecek fonksiyonların hepsinden bahsetmedi. iOS 17 beta 1, bir dizi yeni gizlilik ve emniyet fonksiyonuna sahip.

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple yazılımlarının geliştirici beta versiyonlarını tecrübe etmek için bugüne dek senelik ücret ödemek mecburiyetinde kalanlara müjde. Sadece beta versiyonları için ücret mecburiyeti kaldırıldı.

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp'ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

WhatsApp, Android için uygulamanın en son beta sürümünde test kullanıcılarına bir ekran paylaşma özelliği sunuyor. Görüntülü arama yapan kullanıcılar, ekranlarının içeriğini aramadaki diğer katılımcılara göstermek için bir düğmeye dokunabilecek.

Dev otomotiv markası on binlerce aracı geri çağırdı

Tesla, ABD'de Tam Otonom Sürüş (FSD) Beta yazılımına sahip 362 bin otomobilini, yazılım güncellemek için geri çağırma kararı aldı. İşte tüm detaylar...

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç lira, en uygun nerede satılıyor? 9 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge, katlanabilen metal borusu sayesinde tavan köşelerine, kanepe altlarına kolayca uzatılır, uğraşmadan temizler. Peki, Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç TL, şarjı ne kadar gider? İşte detaylar...

Evini yenilemek isteyenlere Bellona’dan büyük kampanya! 2023 tasarımlarını alın 2022’nin fiyatlarını ödeyin!

Evini yenilemek isteyenler, ihtiyaçlarını almak için uygun zamanı bekleyenler… Bu fırsat kaçmaz. Evinizi Bellona’nın 2023’ün tasarımlarıyla donatın, 2022’nin fiyatlarını ödeyin. Üstelik kampanya bununla da sınırlı değil. 24 parça porselen yemek takımı hediyenizi de istemeyi unutmayın. Kampanyada siz

iPhone kullanıcılarına müjde! iOS 16.3 Beta 2 güncellemesi geldi!

iOS 16.3 Beta 2 güncellemesi geldi! Acil SOS fonksiyonunun nasıl kullanılacağı yeni versiyonda değişecek, detaylar için tıklayınız...

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Bellona beta kanepe Haberi

Bellona beta kanepe


Bellona şıklığını evinize davet etmek istiyorsanız bir Bellona Mağazasına uğramanızda fayda var


Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, Şubat ayına  özel kampanya hazırladı. Bellona, Beta Kanepe ve Majör Takımda özel fiyatıyla evlerinize şıklık katıyor.


Sadece bir aylık bir süre zarfı için tüketicileri ile buluşacak olan kampanya dâhilinde Beta Kanepe 499 TL’den Beta Majör Takım ise 1.499 TL’den satışa sunuluyor. Bellona, 01 Şubat - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile ekonomik ürün tercih eden tüketicileri, evlerini yenilemek isteyenleri ve yeni bir ev kuracak olanları Bellona Mağazalarına davet...