27 / 04 / 2024

Belsa otoparkı ihale

Belsa otoparkı ihale

Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.

İzmit Belsa otoparkı ihaleye çıkıyor!

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otoparkı ihaleye çıkıyor. İzmit’te en çok kullanılan ve mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa altındaki otoparkın ihale edileceği öğrenildi.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Ayder Yaylası'ndaki otopark ihalesi yapıldı!

TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek, dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek Ayder Yaylası'nda ilk olarak yapılacak 1.700 araçlık otopark için ihale yapıldı...

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Sivas İl Özel İdaresi'nden 7.5 milyon TL'ye satılık otopark!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından üç ayrı bağımsız bölümden oluşan Otopark vasıflı taşınmaz mallar bir bütün olarak ihale ile satılıyor...

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

Van'da 28.9 milyon TL'ye satılık 6 otopark, 32 dükkan!

Van Büyükşehir Belediyesi İpekyolu İlçesi Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 6 otopark, 32 dükkanı ihale usulü ile satıyor...

Antalya Büyükşehir'den 17.8 milyon TL'lik otopark ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yap işlet devret modeliyle otopark yapılması işi 27 Temmuz'da ihale edilecek..

Keçiören Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye otopark ihalesi!

Keçiören Belediyesi, 10 Mayıs'ta düzenleyeceği ihale ile çok katlı otopark ve müştemilatları sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesisi kurulmak suretiyle kiraya verecek..

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Ankara Yenimahalle'de kiralık otopark ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi'nde atıl durumda bulunan alanın açık park alanı, oto pazarı veya otopark olarak kiraya verecek. Açık artırma usulü ile yapılacak ihale 15 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

Belsa otoparkı ihale Haberi

Belsa otoparkı ihale


Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.



ÜÇ YIL AYPARK

İzmit Belediyesi’nin Belsa Plaza kiralama ihalesinde Ömer Yavuz’un sahibi olduğu Aypark firması, aylık 158.100 TL’lik kira teklifi ile işletmeyi üstlenmişti. Aypark ekibi, bu sabahtan itibaren otopark işletmesini devraldı. Şirketin 3 yıllık kira tutarı olan 6 milyon 495 bin TL’yi (KDV) dahil İzmit Belediyesi’ne peşin yatırdığı öğrenildi. Belsa Otoparkı’nda personel sayısı 20’den, 23’e yükseldi. Otoparkın bütün  sistemleri, kameraları da yenilenecek.


Özgür...