25 / 04 / 2024

bema inşaat emlak konut

bema inşaat emlak konut

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Kapadık projesinin yer teslimini bugün gerçekleştirdi...

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Bema İnşaat marka konutlar geliştirmeye devam edecek!

BEMA İnşaat, Emlak Konut, TOKİ ve Kiptaş ile yürüttüğü projelerle adını duyurdu. Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Pars, kendi arazilerinde Göl Panorama ve İstanbul Panorama gibi marka konutlar geliştirmeye devam edeceklerini söylüyor...

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Taşınmaz satın alan kimselerin vergi mükellefiyeti bir sonraki sene başlıyor. Peki, satın alınan taşınmaz mal yeni inşaatsa emlak vergisi nasıl ödenir? Kanun gereğince yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tarhan Temuçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Aklem İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aklem İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi 'nde kuruldu.

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Mehmet Çiçek tarafından 600 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kuruldu.

Zan Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zan Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Gezersu ve Orhan Gezersu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Boybey İnşaat Emlak Turizm Otelcilik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boybey İnşaat Emlak Turizm Otelcilik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Levent tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sinem Miras tarafında 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Kumludere Mühendislik ve İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumludere Mühendislik ve İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kumludere tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi, Antalya Caddesi'nde kuruldu.

bema inşaat emlak konut Haberi

bema inşaat emlak konut


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"nin yer teslimi, Yüklenici BE-MA İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ne 08.07.2013 Pazartesi günü...