26 / 04 / 2024

Bendevi Palandöken açıklama

Bendevi Palandöken açıklama

TESK Başkanı Palandöken, yurt dışında yayınlanan Türk dizilerinde, mobilya sektöründe üretilen ürünlerin, mücevherat, moda ve hazır giyim sektöründeki yerli marka ürünlerin tanıtımına ağırlık verilmesi önerisinde bulundu

Bendevi Palandöken: Ankara'da hali hazırda 38 AVM mevcut!

ANKARA kişi başına düşen alışveriş merkezi (AVM) metrekaresi bakımından Türkiye şampiyonluğunu koruyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Hali hazırda 38 AVM Ankara'da bulunuyor. " dedi...

Bendevi Palandöken: AVM yasasının çıkması için uğraşıyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, alışveriş merkezlerinin (AVM) cadde ve sokakları adeta işgal edercesine yayılmasına karşı tepki gösterdi...

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

Zincir marketlerdeki fiyatlarla ilgili flaş açıklama: Sınırlandırılması gerekiyor

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Akıl Çemberi programında son dönem gıda fiyatlarındaki artışlara ilişkin değerlendirmeler yaptı. İşte tüm detaylar...

TESK Genel Başkanı Palandöken: Enflasyonu 3 harfli marketler yükseltiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyonun yükselmesini zincir marketlere bağlayarak "Enflasyon oranının yükselmesinin asıl nedeni birden çok yani zincirler 3 harfli marketler" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

Düşen sebze meyve fiyatları yeniden tırmanışa geçti! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Türkiye Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken artan tarım ürünleri fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Peki zincir marketlerde ve sebze meyve halinde tarım ürünleri kaç TL? İşte 18 Mart 2022 fiyat listesi.

Bendevi Palandöken: Jet hızıyla zam yapanlar aynı hızda indirim yapmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, tüm ürün gruplarında zam yapan marketlere aynı hızla indirim yapmaları çağrısı yaptı.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Bendevi Palandöken: Kira stopajı sıfırlanmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın en çok güçlük çektiği konunun kira stopajı olduğuna dikkat çekti. Palandöken, konuya ilişkin bir öneride bulundu.

Bendevi Palandöken'den gelir vergisi ve stopaj önerisi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, koronavirüs salgını boyunca esnafın gelir vergisi ve stopaj gibi vergilerden muaf tutulması yönünde öneride bulundu. 

Bendevi Palandöken: Kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmelidir!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, "Kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmelidir" dedi.

Bendevi Palandöken: Devlete ait iş yerlerinden kira alınmaması gerekiyor!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa bir hibe desteğinin şart olduğunu dile getirdi. Palandöken, "Devlete ait işyerlerinden kira alınmaması ve icra işlemlerinin de geçici olarak durdurulması gerekiyor" dedi.

Bendevi Palandöken açıklama Haberi

Bendevi Palandöken açıklama


Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, yurt dışında da izlenen dizilerde mobilya, mücevherat, hazır giyim gibi sektörlere ait yerli ürünlerin tanıtımına ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.  


Palandöken, yazılı açıklamasında, yurt dışında da izlenen yerli film ve dizilerin "kültür elçisi" işlevi gördüğünü ifade etti.  


"Turizm gelirlerine katkı sağlar"


Dizilerin yurt dışında da seyredilmesinin Türkiye için avantaj olduğunu kaydeden Palandöken, "Yurt dışında büyük beğeni ile izlenen dizilerimizde özellikle mobilya sektöründe üretilen ürünlerimiz, mücevherat, moda ve hazır giyim sektöründen de ünlü yerli marka ürünlerimiz ile turizm değerlerimizin tanıtımına ağırlık verilmelidir" değerlendirmesinde bulundu. 


Gerekirse söz konusu dizilere destek verilmesi gerektiğini belirten Palandöken, filmlerde Türkiye'nin doğal güzelliklerine yer verilmesi ve gözde turizm değerlerinin tanıtılmasının da turizm gelirlerinin artmasına katkı sağlayacağını...