27 / 04 / 2024

Benetton gayrimenkul işi

Benetton gayrimenkul işi

Dünyanın önde gelen hazır giyim firmalarından İtalyan Benetton, Türkiye'de bir emlak yatırım ve inşaat şirketi kurdu.

İki şehirde 7 arsa satılıyor, 33 iş yeri kiraya veriliyor! Hemen tarihlere bakın! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Çorum Oğuzlar Belediyesi, 40 adet gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı bir son dakika açıklamasında 2023 yılının ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandığını kaydetti.

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj ve Farhat Jertıla ortaklığında kuruldu.

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Benetton gayrimenkul işi Haberi

Benetton gayrimenkul işi

Benetton International ve Benetton Real Estate ortaklığında kurulan ve Benetton'un faaliyet gösterdiği diğer bazı ülkelerde de örnekleri görülen şirketin amaçları arasında Türkiye'de her türlü gayrimenkul yatırım projelerini gerçekleştirmek gösterildi.
Benetton Türkiye Genel Müdürü Zeynep Selgur, konuyla ilgili Milliyet'e yaptığı açıklamada, "Benetton İstanbul Real Estate Emlak Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Benetton Grubu'nun gayrimenkul şirketinin dünyada Hollanda, Lüksemburg, Avusturya, Portekiz, Rusya, Belçika, Litvanya, Kazakistan, Ukrayna, İspanya ve Fransa örneklerinde olduğu gibi Türkiye'de de potansiyel gayrimenkul fırsatlarını değerlendirmek maksadıyla kurmuş olduğu bir şirkettir"...