20 / 04 / 2024

Berda İnşaatEnvarev Samandıra

Berda İnşaatEnvarev Samandıra

Envarev Residance'de dairelerin fiyatları, evlerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri mevcut. Envarev Samandıra fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? İşte Vakıf GYO Samandıra arsasının 2022 değeri...

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasının piyasa değeri 129 milyon 205 bin 878 TL, KDV sahil piyasa değeri ise 152 milyon 462 bin 936 TL olarak belirlendi.  

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Vakıf GYO Samandıra arsasının değerleme raporunu revize etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra arsasının değerleme raporunu revize etti.

Samandıra Konakları'nda 395 bin TL'ye!

Samandıra Konakları, Yapıtaş Arsa Konut İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçiriliyor. 72 daireden meydana gelen projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı.

Sancaktepe Samandıra imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 7371 ada, 1 parsel ile bitişiğindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Berda İnşaatEnvarev Samandıra Haberi

Berda İnşaatEnvarev Samandıra

11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen Envarev Samandıra Konutları  Berda İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Envarev Residence'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Envarev Samandıra fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiyor. Sancaktepe  Envarev  Konutları'nın alanları 80 metrekare ile 161 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. 



213 adet daire ve ticari ünitelerden meydana  gelen Envarev Samandıra projesinin teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirledi. 


Berda İnşaat Envarev 'de çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness salonu, basketbol-voleybol sahası, otopark, yürüyüş parkuru, hamam, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Envarev Samandıra fiyat listesi bilgilerine göre daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 TL'den...