29 / 03 / 2024

Berdan Mardini Paris market

Berdan Mardini Paris market

Berdan Mardini, kazancını ticarete yatırıyor. Şarkıcı, “Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris’in ortasında market açtım” dedi.

Türkiye'de konut fiyatları 9 yılda yüzde 134 arttı! İstanbul'daki bir dairenin fiyatı Paris ve Londra'yla yarışıyor! 

Türkiye'deki konut fiyatlarının 2015 yılından bu yana kademeli şekilde yükseldiği, 9 yıllık artışın yüzde 134 olduğu belirtildi. Megakent İstanbul'daki bir evin fiyatı, Paris ve Londra'yla yarışıyor. İşte konut sektöründeki son durum...

Paris'teki evsizler sokaklarda yaşam mücadelesi veriyor!

Fransa’nın başkenti Paris’te artan kira fiyatları ve büyük kentlerde yeterli sayıda kiralık ev olmaması, barınma krizine neden oldu. Kentte çok sayıda kişi sokakta yaşıyor.

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Gratis çıldırdı! Loreal Paris Revitalift 410 TL yerine 200 TL! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin sevilen adresi Gratis’te Loreal Paris Revitalift 410 TL yerine 200 TL! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Amr  Mardını tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Paris'te konut üretecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ev sahipliğinde İstanbul’a gelen PYA yetkilileri kentsel dönüşüm tecrübelerini İYA ile paylaştı. PYA, ‘Büyük Paris Dönüşüm Projesi’ni anlattı. İYA da İBB’nin yeşil kent vizyonu ve toplu ulaşımdaki hedeflerini anlattı.

Paris İklim Anlaşması inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili kararları masaya yatırdı. İşte Mehmet Sami Kılıç'ın o açıklamaları...

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Paris Belediyesinden mültecileri ortak yaşamla Fransızlaştırma girişimi!

Paris'in en pahalı bölgelerinde Fransızlarla birlikte yaşayabilecekleri ucuz barınma olanağı sunulan mülteciler Fransızlaştırılmak isteniyor.

Paris'te evsizlerin kaldığı barınaklarda koronavirüse yakalanma oranları yüzde 94’ü buluyor!

Fransa’nın başkenti Paris ve civarında, dezavantajlı kişilerin ve evsizlerin kaldığı kalabalık barınak ve hostellerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyon oranının yüzde 94’e çıktığı belirtildi.

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Berdan Mardini Paris market Haberi

Berdan Mardini Paris market

Berdan Mardini, kazancını ticarete yatırıyor. Şarkıcı, “Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris’in ortasında market açtım”...