28 / 03 / 2024

berkvan emlak şirketi

berkvan emlak şirketi

Berkvan İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Kerem Görer tarafından kuruldu...

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!

Emlak şirketi Hamptons tarafından yapılan son dakika açıklamasında Birleşik Krallık'ta kiralık konutlarda yeni kira sözleşmelerinin 2023 yılının Ağustos ayında yüzde 12 yükselişle 2014 yılından bu yana en hızlı artışı kaydettiği bildirildi.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

Çinli emlak devi Evergrande, 2 senede 81 milyar dolardan fazla zarar etti! 

Çinli emlak şirketi Evergrande, 2021 ve 2022 yılları için sırasıyla 476 milyar yuan ve 106 milyar yuan (66,4 milyar dolar ve 14,8 milyar dolar) zarar ettiğini duyurdu. İşte son gelişmeler...

İngiltere'de konut fiyatlarında sınırlı artış!

İngiliz emlak şirketi Rightmove tarafından yapılan açıklamada İngiltere’de ortalama konut fiyatının Şubat ayında önceki aya göre sadece 14 sterlin artış kaydettiği belirtildi.

Uluslararası emlak şirketi açıkladı: Türkiye tam 7 kat fark attı!

Konut fiyatlarında en büyük artış Türkiye'de kaydedildi. Türkiye en yakın rakibine 7 kat fark atarak listenin başında yer aldı. İşte detaylar…

Çinli emlak şirketi Shimao Gruop temerrüde düştü!

Çinli emlak şirketi Shimao Group'un 645 milyon yuan borcunu ödeyememesi sebebiyle temerrüde düştüğü belirlendi. 

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın hisseleri sert düştü!

Borçlarını ödemeyen ve 8 Aralık tarihinde borsada işlemlerinin durdurulduğu Çinli emlak şirketi Kaisa’nın hisseleri bugün Hong Kong borsasında yüzde 14 geriledi. 

Çin’de bir emlak şirketi daha vade uzatımı talep etti!

Çin’de diğer bir gayrimenkul şirketi daha, kredi daralması sebebiyle meydana gelen şok dalgalarının ülkenin emlak sektöründe yayılmayı sürdürmesiyle beraber, borç ödemesini yapamamaktan kaçınmak için vade uzatımı talep ediyor. 

Evergrande 1.2 milyar dolarlık tahvil borcunu ödeyemedi!

Çin’in önde gelen iki emlak şirketi yabancı kreditörlere 1,6 milyar dolarlık tahvil ödemelerini yapamadı. Evergrande’nin ilk defa 1,2 milyar doların üzerinde tahvil ödemesini yapamadığı açıklandı.

Çin ekonomisinde Evergrande korkusu!

Borçları nedeniyle gündem olmaya devam eden Çinli emlak şirketi Evergrande, Çin ekonomisinde korku yaratmaya devam ediyor. 

Çinli emlak şirketi Kaisa, bir ürünün ödemesini yapamadı!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings Ltd., kendi garantisi altında bulunan bir varlık yönetim ürününün ödemesini kaçırdığını duyurdu. 

berkvan emlak şirketi Haberi

berkvan emlak şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut,yol,köprü, baraj,liman,sondaj kuyusu,fabrika,atölye,depo,spor tesisleri kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru ve depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alımı,satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Pendik Altkaynarca Mahallesi Deniz Caddesi Emek İş Hanı NO:83 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Kerem Görer tarafından...