26 / 04 / 2024

Berna Laçin evini InStyle Home\'a açtı

Berna Laçin evini InStyle Home\'a açtı

Ünlü tiyatrocu Berna Laçin yeni evini InStyle Home Dergisi'ne açtı. Laçin aniden satın aldığı evini çok seviyor

Faiz geliri için evini satmayı düşünenler dikkat! 

Yaptığı açıklamada bu dönemde mülkünü satmak isteyenlerin bir defa daha düşünmesi gerektiğini dile getiren Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç, özellikle de faiz geliri için mülkünü satmayı düşünenler için önemli uyarılar yaptı. İşte o açıklamalar...

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

TOKİ'den bir şehre daha yeni konut projesi geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Çorum Laçin TOKİ projesinde 59 konut yer alacak.

TOKİ Çorum Laçin'de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Laçin projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Laçin 2022 ucuz konut projesi...

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

İŞKUR duyurdu! 20 şehirde 5 bin 100 TL maaşla bekçi alınacak!

İŞKUR yeni iş ilanlarını yayımladı! İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda 20 şehirde en az 5.100 Türk Lirası maaşla inşaat ve işyerleri için bekçi alınacağı duyuruldu! Peki, ilan detayları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? Başvuru koşulları nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...

Evini satan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Değer artışı kazancında şok!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde gelir vergisini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Evini satan vergi ödeyecek mi?' başlıklı yazısı...

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

İsrail, Filistinli ailenin evini kendilerine yıktırdı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan Filistinli aile, İsrail'in dayattığı yıkım ücretini ödeyemeyeceği için evini kendi elleriyle yıktı. 

Berna Laçin evini InStyle Home\'a açtı Haberi

Berna Laçin evini InStyle Home\'a açtı

Berna Laçin'in Kandilli'deki evi renkli aksesuvarlarla dolu. “Gösterişli ve göz alıcı şeyler tam bana göre” diyen oyuncu, bir biblo dükkanı kadar zengin ve eğlenceli hale getirdiği evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

Berna Laçin (39) ve eşi Tolga Eşiz (39), kızları Ada (7,5) ile bu eve bir yıl önce taşınmış. Ama evi iki yıl önce satın almışlar. Her ne kadar taşınma konusunda kararlı olsa da, eski eviyle vedalaşmasının öyle kolay olmadığını anlatıyor Laçin: “Daha önce Dragos'ta yaşıyorduk. O evimizi de çok severek ve emek harcayarak dekore etmiştik. Dokuz yıl sonra birden bire içimde taşınma isteği nasıl doğdu ben de bilmiyorum. Tolga'ya söylediğimde çok şaşırmıştı.”

Laçin, hızlı düşünüp hızlı hareket edenlerden. Çok enerjik olduğu her halinden belli. “Evi bulmam da hızlı oldu...