20 / 04 / 2024

Besa Grup röportaj

Besa Grup röportaj

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci şirketi Besa İnşaat ile atağa kalktı. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bin işyeri yapan Bezci, Ankara ve Bodrum'da yatırım maliyeti 1.5 milyar dolarlık projelere başladı.

Prof. Dr. Selva Demiralp'ten Hafize Gaye Erkan yorumu: Merkez bankasına faydadan çok zarar verecek bir röportaj olmuş!

Koç Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü ve Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu Direktörü olarak görev yapan Selva Demiralp'ten Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet’e verdiği özel röportaj için flaş bir değerlendirme geldi. İşte o paylaşım...

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Bitcoin'de 10 milyar dolarlık kayıp! Yatırımcılara büyük şok! 

SEC başkanının CNBC röportajının ardından kriptoların devi Bitcoin'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bitcoin'in piyasa değeri 10 milyar dolar düştü. 

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Turkeybuild İstanbul’un inşaat sektörüne katkıları!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, TurkeyBuild İstanbul ve İnşaat Sektörü ile ilgili soruları yanıtladı. İşte Keskin'in o röportajı...

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Besa Grup röportaj Haberi

Besa Grup röportaj

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci şirketi Besa İnşaat ile atağa kalktı. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bin işyeri yapan Bezci, Ankara ve Bodrum'da yatırım maliyeti 1.5 milyar dolarlık projelere başladı. Adana'da da Rönesans Holding'le ortak 1 milyar dolarlık termik santral kuruyor... 


SALİH Bezci, kamuoyunda Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı olarak tanınır. ATO şapkası nedeniyle de şirketleri hakkında çok konuşmayı sevmez. Şirketleriyle ilgili konularda oğlu Efe Bezci sözcülüğü üstlenir. Ama biz İstanbul'dan Ankara'ya gidince ne sadece ATO'yu ne de işlerini tek başına konuşmak istemedik. Baba ve oğlunu bir araya getirerek hem şirketlerini hem de Ankara ekonomisini konuştuk. 


Salih Bezci bugün Ankara'nın en önemli konut ve alışveriş merkezi müteahhitlerinden biri.  15 yıldır Ankara'da vergi rekortmeni olan Bezci, bu sene de listeye...