29 / 03 / 2024

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Gayrimenkul, en istikrarlı yatırım aracı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, gayrimenkulün en istikrarlı yatırım aracı olduğunu, diğer yatırım araçlarındaki gibi sık sık artışlar, azalışlar yaşanmadığını söyledi..

Efe Bezci: Kooperatifle konut alma eski cazibesini koruyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kredi ile ev alma şartlarındaki zorluklar nedeniyle kooperatiflerin hala cazibesini koruduğunu söylüyor.

2020'lerin konutları özgür ve daha ferah tasarlanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

İnşaat sektörü ülke ekonomisine destek!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe, yıllanmış firmalar hem binlerce kişinin yaşam standartlarını yükseltiyor, hem de sağladıkları iş imkanlarıyla ülke ekonomisine destek oluyor.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Yeni nesil iş merkezlerinde fiyatlar yüksek değil!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci'den yeni nesil iş merkezlerinin ‘uçuk’ fiyatları olduğunu düşünen iş dünyasına, sektörden ‘fiyata değil, totale bak’ mesajı geldi.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Körfez ülkelerinden gayrimenkule ciddi talep var!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yabancıların ülkemize olan ilgisini Türkiye’de ilk kez düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Cityscape’te de yerinde gözlemlediklerini belirtti.

İş dünyası A sınıfı ofisleri tercih ediyor!

Ülkemizde özellikle son 10 yılda sürekli büyüyen bir pazarı ifade eden ‘marka konut projeleri’ son yıllarda ‘marka ofis projeleri’ olarak da öne çıkmaya başladı. Uzmanlara göre gelecek dönemlerde ‘A sınıfı’ ofislerin yükselişi devam edecek!

Ankaralılar Çukurambar'da daha fazla buluşacak!

Ankara’da lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var.

Türk firmaları Dubai Cityscape Global 2015'te çıtayı yükseltti!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı’nda Türk firma temsilcileri ve projelerine üst düzeyde ilgi olmasının sektör temsilcilerinin hedeflerini yükselttiğini söyledi.

Besa Kule, Congresium ile değerlenecek!

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Efe Bezci ile Çağla Baykam nişanlandı!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci evliliğe ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attılar. 

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci Haberi

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci

Üniversite eğitimin yaygınlaştıkça nitelikli kişi sayısı da artıyor. Ancak gençlerin gerek üniversite yıllarında, gerekse mezun olduklarında yaptıkları basit hatalar kariyerlerini olumsuz yönde etkileyebiliyor. 

TOBB Üniversitesi İç Mimarlık öğrencisi iken iş yaşamına adım atan, şu an 27 yaşında olan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, günümüzde firmalarının en önemli sorununun insan kaynakları (İK) olduğunu söyledi. 

Kendisi gibi Y ve sonrasında gelen Z kuşağının reel olmayan beklentileri, iş yaşamına adapte olamama gibi nedenlerle sık aralıklarla iş değişimine gittiklerini anlatan Efe Bezci, nitelikli istihdam sıkıntısının, ana hatlarıyla “üniversite öğrencilerinin henüz üniversite yıllarında deneyim kazanması, üniversiteyi zaman geçirme yeri olarak görmemesi, önce tecrübe, sonra para kazanmayı hedeflemesi, girdiği işe tam motivasyon” durumunda aşılabileceğini ifade etti.

Şu...