18 / 04 / 2024

Besa İnşaat Efe Bezci

Besa İnşaat Efe Bezci

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi, İç Mimar Efe Bezci, Besa Grup iştiraki Panora AVM ve Armada AVM'nin işletmesinde görev almaktadır. Peki Efe Bezci kimdir? İşte Ali Efe Bezci'nin özgeçmişi...

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Berke Çağdur tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Efe İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Fazloğlu tarafından kuruldu. 

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çakar tarafından kuruldu. 

Besa İnşaat Efe Bezci Haberi

Besa İnşaat Efe Bezci

Efe Bezci kimdir?


Efe Bezci, 1990 yılında doğdu. İlkokulu Büyük Kolej’de, liseyi Fatoş Abla Koleji’nde birincilik ile tamamladıktan sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (TOBB ETÜ) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ne girdi. 2013 yılı Haziran ayında mezun oldu.


Bezci, üniversite eğitimi süresi içerisinde New York’ da 3,5 ay süre ile mimarlık staj eğitimi almıştır.


TOBB ETÜ Üniversitesi'ne baglı Ekonomi ve Genç Girişimciler Topluluğu'na 3 dönem boyunca seçim ile başkanlık yapan Bezci, üniversite eğitiminin 3. sınıfında Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin (TÜGIAD 21 yasında en genç üyesi olarak bir ilke imza atmış, 22 yasında Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Halen aktif olarak görevine devam etmektedir.


Ali Efe Bezci, Besa Grup bünyesinde 4 ayrı sektörde faaliyet gösteren şirketlerinde; Yönetim...